Hoved : Filutvidelser : .class Fil

.class Filutvidelse

Filtype Java Class File

Utvikleren Oracle
Kategori Developer Files
Format Binary

.CLASS alternativnummer

En KLASS-fil er en kompilert .JAVA -fil opprettet av Java-kompilatoren. Den inneholder bytecode, som er binær programkode som kan kjøres når den kjøres av en Java Virtual Machine (JVM). KLASS-filer blir vanligvis samlet i .JAR filer, som er inkludert i miljøkvalitets $ CLASSPATH for utførelse.

Mer informasjon

KLASS-filer kan kompileres fra JAVA-filer ved hjelp av javac-kommandoen, som følger med en JVM-installasjon. Mange Java IDEer, for eksempel Eclipse, kan kompilere CLASS-filer i fly som utviklere skriver programkode.

Siden det er flere versjoner av JVM (f.eks. 1,4, 1,5 og 1,6), er det noen CLASS-filer Kan ikke være kompatibel med visse JVM-versjoner. Java Runtime Environment (JRE) kan utføre CLASS-filer, men det kan ikke kompilere dem siden det ikke inneholder binære javac.

MERK: Oracle kjøpte Sun Microsystems, de originale utviklerne av Java. JRE og JVM brukes ofte synonymt til å referere til plattformen som kjører Java-applikasjoner.

Programmer som åpnes CLASS filer
Windows
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
dirtyJOE
DJ Java Decompiler
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Oracle Java Runtime Environment
JD-GUI
Macintosh
Eclipse
Oracle Java Virtual Machine
Apple Jar Launcher

Om CLASS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .class er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Java Class File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.