Hoved : Filutvidelser : .jar Fil

.jar Filutvidelse

Filtype Java Archive File

Utvikleren Oracle
Kategori Executable Files
Format Zip

.JAR alternativnummer

En JAR-fil er et Java-arkiv (JAR) -fil som brukes av Java Runtime Environment (JRE), et rammeverk som brukes til å utføre Java-programmer. JAR-filer kan fungere som programbiblioteker eller som frittstående programmer som kjører hvis JRE er installert på datamaskinen eller mobilenheten.

Mer informasjon

JAR-filer kan inneholde .CLASS filer, programressurser og en valgfri manifestfil (META-INF / MANIFEST.MF). De komprimeres med .ZIP komprimering og kan eventuelt bli digitalt signert ved hjelp av jarsigner-verktøyet som følger med Java SDK. JAR-filer kan opprettes med krukkeverktøyet, og de kan nås ved hjelp av java.util.jar API.

JAR-filer brukes til enkelte mobilspill som støttes av Java-aktiverte mobile enheter. De brukes også av Mozilla Firefox, Thunderbird, SeaMonkey og Sunbird for å lagre temaer og tillegg.

MERK: Java Runtime Environment kalles også Java Virtual Machine (JVM). Sun Microsystems, de opprinnelige utviklerne av JRE / JVM, ble kjøpt av Oracle.

Programmer som åpnes JAR filer
Windows
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
Eclipse
Snap!
Oracle Java Virtual Machine
Adobe ColdFusion Builder
Linux
Eclipse
Snap!
Oracle Java Virtual Machine
Oracle Java Runtime Environment
Macintosh
Corel WinZip Mac
Eclipse
Snap!
Oracle Java Virtual Machine
Adobe ColdFusion Builder
Apple Jar Launcher

Om JAR filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .jar er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Java Archive File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.