Hoved : Filutvidelser : .cerber2 Fil

.cerber2 Filutvidelse

FiltypeCerber2 Ransomware Encrypted File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.CERBER2 alternativnummer

En CERBER2-fil er en fil kryptert av Cerber2 ransomware, et virus som brukes av cyberkriminelle til å kapre en brukers datafiler. Den inneholder en fil fra en datamaskin infisert av Cerber2-viruset, for eksempel en .DOCX , .PDF eller .WMV fil. CERBER2-filer krypteres med AES-265 og RSA-metoder.

Mer informasjon

CERBER2-filer ligner .CERBER filer, men er opprettet av Cerber2-viruset. Cerber2 er en variant av den første versjonen av Cerber-viruset og krypterer filer annerledes enn Cerber-viruset, slik at det blir vanskelig for brukere å dekryptere infiserte filer. CERBER2-filer ble utbredt i 2016 og ligner på .LOCKY og .ZZZZZ filer som er opprettet av Locky ransomware.

Cerber2 er farlig malware som ofte kalles ransomware, hvor formålet med viruset er å ta filene i gissel og tvinge deg til å betale bitcoins til gjerningsmannen for å dekryptere filene dine. Viruset spres vanligvis via e-post spam som inneholder infiserte vedlegg eller ondsinnede linker. Når viruset påvirker datamaskinen din, begynner det å kryptere filene dine, omdøpe dem med tilfeldige tegn og kryptere dem som CERBER2-filer.

Når du krypterer filene dine, oppretter viruset .TXT , .HTML og .VBS filer som inneholder instruksjoner for å betale kriminelle. Disse filene er plassert i hver mappe som inneholder CERBER2-filer.

Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en full systemgjenoppretting. Ellers er den eneste kjente måten å dekryptere infiserte filer, å betale gjerningsmannen for den private nøkkelen og dekryptere programmet.

Felles CERBER2 filnavn

[10 tilfeldige tegn] .cerber2 - Dette er utseendet på filer som er infisert og kryptert av Cerber2-viruset.

Programmer som åpnes CERBER2 filer
Windows
None available

Om CERBER2 filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .cerber2 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cerber2 Ransomware Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.