Hoved : Filutvidelser : .zzzzz Fil

.zzzzz Filutvidelse

FiltypeRansomware Encrypted File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.ZZZZZ alternativnummer

En ZZZZZ-fil er en fil kryptert av Locky ransomware, et virus som brukes av cyberkriminelle. Den inneholder en brukers personlige fil, for eksempel en .TXT eller .PNG fil, kryptert med AES-265 og RSA-metoder. ZZZZZ-filer ble populære i 2016.

Mer informasjon

Locky-viruset er svært farlig skadelig programvare. Det er ofte referert til som ransomware, hvor formålet med viruset er å ta filene i gissel og tvinge deg til å betale gjerningsmannen (ved hjelp av bitcoin) for å låse opp filene dine. Viruset er en trojansk hest som er spredt via spam-e-post som inneholder infiserte vedlegg eller ondsinnede lenker. Når viruset påvirker datamaskinen din, begynner det å kryptere filene dine, omdøpe dem og kryptere dem. Viruset genererer deretter en .TXT løseprisnotat som informerer deg om overtakelsen og hva du trenger å gjøre for å gjenopprette filene dine.

Det er ikke noe program for øyeblikket tilgjengelig for effektivt å gjenopprette filene dine. Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en fullstendig systemgjenoppretting. Ellers er den eneste kjente måten å dekryptere infiserte filer, å betale gjerningsmannen for den private nøkkelen og dekryptere programmet.

Felles ZZZZZ filnavn

[8_random_characters] - [4_random_characters] - [4_random_characters] - [4_random_characters] - [12_random_characters] .zzzzz - Navngivningsmetoden for ZZZZZ-filer.

Programmer som åpnes ZZZZZ filer
Windows
None available

Om ZZZZZ filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .zzzzz er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Ransomware Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.