Hoved : Filutvidelser : .pgp Fil

.pgp Filutvidelse

Filtype 1PGP Security Key

Utvikleren PGP
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en PGP fil?

Sikkerhetsnøkkel eller digital signaturfil som verifiserer brukerens identitet; brukes til dekryptering av en fil kryptert med ganske god personvern (PGP) programvare; sikrer at beskyttede filer kun kan åpnes av autoriserte brukere.

Programmer som åpnes PGP filer
Windows
Other PGP Encryption software
Macintosh
PGP Desktop
Other PGP Encryption software

Filtype 2AutoCAD Program Parameters File

Utvikleren Autodesk
Kategori Settings Files
Format Text

.PGP alternativnummer 2

Fil som brukes av AutoCAD, en prosjektering og dokumentasjon CAD-applikasjon; inneholder eksterne kommando definisjoner, som tillater brukere å kjøre egendefinerte kommandoer i AutoCAD; kan brukes til å kjøre eksterne programmer og Windows-kommandoer gjennom AutoCAD-grensesnittet; brukes også til å definere aliaser eller snarveier, for kommandoer med verbose syntaks.

Mer informasjon

PGP-filer lagres som standard i en fil med navnet acad.pgp. De lagres i ren tekst og inneholder kommandoer i følgende format:

kommando, [eksekverbar], flagg [ [*] ledig [ return_code]]

Hver kommando spesifiserer kommando alias, en kjørbar å kjøre, prosess flagg, vise prompt alternativer og en returkode når kommandoen er ferdig.

Programmer som åpnes PGP filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Om PGP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pgp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype AutoCAD Program Parameters File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.