Hoved : Filutvidelser : .bpw Fil

.bpw Filutvidelse

Filtype1Bitser Password File

Utvikleren Bitser
Kategori Encoded Files
Format Binary

Hva er BPW fil?

Kryptert passord liste opprettet med Bitser, et Windows-verktøy utviklet for å opprette og administrere komprimerte arkiver; inneholder en liste over brukernavn og passord innført av brukeren.

Mer informasjon

Hver BPW kan inneholde flere pålogginger og lagres ved hjelp av AES-kryptering. Hver innlogging inneholder et "Notater" -felt som kan brukes til å spesifisere formålet med påloggingen, for eksempel "Gmail," PayPal-konto "eller" Ruter. "Listen over pålogginger kan vises ved å klikke på" Passord "-fanen , som åpner passordbehandleren.

MERK: Innloggingsinformasjon kan kun vises etter at du har skrevet inn hovedpassordet for BPW-filen.

Programmer som åpnes BPW filer
Windows
Bitser

Filtype2Bitmap World File

Utvikleren N/A
Kategori GIS Files
Format Text

.BPW alternativnummer 2

GIS-fil som brukes av GIS-programmer som ArcGIS Desktop; inneholder geografisk informasjon for et tilsvarende .BMP rasterbilde; brukes til å kartlegge BMP-bildet til ekteverdige koordinater.

Programmer som åpnes BPW filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Microsoft Notepad

Om BPW filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .bpw er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Bitmap World File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.