Hoved : Filutvidelser : .drw Fil

.drw Filutvidelse

Filtype 1DESIGNER Drawing

Utvikleren Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hva er en DRW fil?

Tegneformat brukt av Micrografx Designer, et tegneprogram for å lage tekniske tegninger; brukt i engineering, konstruksjon og andre relaterte felt.

Mer informasjon

Micrografx Designer 9 var den siste versjonen av programmet laget av Micrografx. Corel kjøpte programmet og lanserte den neste versjonen, kalt Corel DESIGNER 10.

Programmer som åpnes DRW filer
Windows
CorelDRAW Technical Suite 2018
Corel Presentations
Adobe FreeHand
Macintosh
Adobe FreeHand

Filtype 2Drawing File

Utvikleren N/A
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.DRW alternativnummer 2

Generisk tegneformat brukt av flere forskjellige programmer; lagrer bildedata i et vektorformat, som bruker linjer (eller baner) til å representere bildet i stedet for punkter.

Programmer som åpnes DRW filer
Windows
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
CorelDRAW
Microsoft Picture It!
Dassault Systemes SolidWorks
Macintosh
Apple AppleWorks
Dassault Systemes SolidWorks

Filtype 3Personal Designer Drawing File

Utvikleren Personal Designer
Kategori CAD Files
Format N/A

.DRW alternativnummer 3

En DRW-fil inneholder en tegning opprettet av ulike CAD-programmer, for eksempel Personal Designer, Personal Machinist, MicroDraft, 4Design og microCADDS. Den lagrer en 2D- eller 3D-tegning, som inneholder oppsettet, dimensjonene og lagene til objektet.

Mer informasjon

Du kan åpne en DRW-fil i programmet som skapte det, enten det er Personal Designer, Personal Machinist, MicroDraft, 4Design eller microCADDS. Du kan også åpne filen i DraftView for Personal Designer (PD), som kan vise, skrive ut, markere eller eksportere DRW-filer.

Programmer som åpnes DRW filer

Filtype 4ANVIL Drawing File

Utvikleren Manufacturing and Consulting Services
Kategori CAD Files
Format N/A

.DRW alternativnummer 4

En DRW-fil inneholder en tegning opprettet av ANVIL-programvare, oftest ANVIL-1000MD, som er et 2D CAD-program som brukes av mekaniske ingeniører og verktøydesignere. Den lagrer en tegning av en del, som inkluderer oppsettet og dimensjonene.

Mer informasjon

Du kan åpne en DRW-fil i ANVIL-1000MD, ANVIL EXPRESS eller ANVIL Viewer. DRW-filen kan eksporteres til AutoCAD .DWG eller .DXF filer i ANVIL-1000MD. De kan også eksporteres til JPEG, PNG, TIFF, TGA og BMP formater.

Programmer som åpnes DRW filer

Om DRW filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .drw er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ANVIL Drawing File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 25.08.2021:
Hei, takk for denne artikkelen. Jeg har jobbet med en tegningsfil med Corel i noen dager, men lisensen utløp. Jeg lurte på om jeg kunne åpne .drw-filen med en annen programvare, og forklaringen din reddet livet mitt. Jeg synes det er flott at denne utvidelsen er kjent som en generell tegningsfil som kan åpnes med mange applikasjoner, men jeg forstår hvorfor den er mer populær hos Corel... Les mer