Hoved : Filutvidelser : .aux Fil

.aux Filutvidelse

Filtype1LaTeX Auxiliary File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format Text

Hva er AUX fil?

Arkiv opprettet av TeX og LaTeX, som er typesetteringsstandarder som ofte brukes til å generere akademiske papirer og annen teknisk dokumentasjon; inneholder informasjon om et dokument som fotnoter, bibliografiske oppføringer og kryssreferanser.

Mer informasjon

AUX-filer skrives når en .TEX -fil er typet (formatert til et utdata) av LaTeX. Siden genereringen av LaTeX-dokumentasjon kan ta flere passeringer før dokumentet er ferdig (på grunn av kryssreferanser i fil og citation), brukes AUX-filen til å lagre informasjon mellom kjørene i LaTeX-kompileringsprosessen.

Programmer som åpnes AUX filer
Windows
TeXworks
LaTeX Editor
proTeXt
MiKTeX
Linux
TeXworks
TeX Live
Macintosh
TeXworks
LyxMac

Filtype2Auxiliary File

Utvikleren N/A
Kategori GIS Files
Format N/A

.AUX alternativnummer 2

Datafil brukt av ulike geospatiale applikasjoner som ESRI ArcGIS Desktop og ERDAS IMAGINE; inneholder tilleggs geospatiale data som følger med rasterdata i en tilsvarende fil (for eksempel en geografisk .JPG fil eller en GeoTIFF .TIF -fil); brukes til lagring av data som ikke kan lagres i rasterbildefilen.

Mer informasjon

AUX-filer aktiverer GIS-programmer for å utføre romlig analyse på rasterdata. De kan lagre fargekart, statistikk, koordinere systeminformasjon, transformasjonsdata og projeksjonsdata. De er noen ganger utstyrt med geografiske bilder, men de kan også genereres av GIS-programmet.

AUX-filer lagres vanligvis i samme katalog som deres tilsvarende raster-datafiler, og de bruker vanligvis det samme filnavn prefiks . For eksempel ville rasterdata.tif ha en AUX-fil med navnet rasterdata.aux.

Programmer som åpnes AUX filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ERDAS IMAGINE

Om AUX filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .aux er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Auxiliary File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.