Slik løser du problemer med The Sims 3 Cheat Code-vinduet

Å aktivere juksekoder for The Sims 3 er vanligvis en lek. Bruk riktig tastatursnarvei for å hente opp juksekonsollen og legge inn koden. Imidlertid, hvis The Sims 3 juksevinduet ikke vises, er det noen få ting du kan prøve å komme tilbake i spillet.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder The Sims 3 for Windows og Mac. Mobil- og konsollversjonene av spillet støtter ikke juksekoder.

 EA / The Sims Studios


Årsaker til at jukser ikke fungerer i The Sims 3

Som andre titler i serien, støtter The Sims 3 hundrevis av juksekoder som spillere kan legge inn i en skjult konsoll. Mens du spiller spillet, kan du vanligvis hente opp juksevinduet ved å bruke følgende hurtigtaster:

  • For Mac, trykk Kommando+Skift+C.
  • For Windows, trykk på Ctrl+Skift+C.

Hvis metodene ovenfor ikke fungerer, kan tastaturet ha en annen konfigurasjon, eller det kan være en programvarefeil som kan løses ved å skylle ut minnet og starte på nytt. Annen programvare som bruker hurtigtaster kan også forstyrre The Sims 3.

Når du har juksekonsollen i gang, skriver du inn hjelpe og trykk Enter for å vise en liste over alle cheats som er tilgjengelige for spillet.


Hvordan fikser jeg det når Sims 3 Cheat-vinduet ikke åpnes

Prøv disse trinnene i rekkefølge til du får tilgang til The Sims 3-juksevinduet:

Du kan bruke de samme feilsøkingstrinnene for å fikse det når The Sims 4 cheat bar ikke åpnes.

  1. Klikk ut av søkefeltet. Hvis du er i bygg / kjøp-modus, må du sørge for at søkefeltet ikke er valgt før du går inn i snarveien til juksevinduet.

  2. Inkluder Windows-nøkkelen. På noen Windows-datamaskiner må du bruke snarveien Ctrl+Skift+Windows-tasten+C for å åpne juksekonsollen. Trykk og hold hver av de fire tastene samtidig, og slipp deretter tastene når juksevinduet åpnes.

  3. Inkluder både Ctrl- og Shift-tastene. En annen hurtigtast du kan prøve er Ctrl+Skift+Ctrl+Skift+C. Hold begge to Skift og Ctrl på hver side av tastaturet. Når du trykker på alle fire tastene, slipper du bare tastene på høyre side og holder venstre Ctrl og Skift tastene nede, og trykk deretter på C.

    Mac-brukere bør erstatte enhver forekomst av Ctrl med Kommando tast inn disse hurtigtastene.

  4. Start datamaskinen på nytt. Lagre spillet og start datamaskinen på nytt, og prøv igjen. Hvis juksevinduet fungerer denne gangen, var det en midlertidig feil.

  5. Deaktiver tilpasset museprogramvare. Sørg for at du ikke har noen tilpasset markør eller musepekeprogramvare aktivert. Disse programmene kan forstyrre juksekonsollen. Vurder å fjerne programvaren eller i det minste ikke bruke den mens du spiller The Sims 3.

  6. Lukk annen programvare som kjører. Hvis du har et annet program som støtter hurtigtaster, kan det komme i konflikt med The Sims 3.

  7. Endre AMD hurtigtaster. Hvis du har et AMD-skjermkort, sjekk innstillingene for å se om en annen hurtigtast forstyrrer The Sims 3. Hvis du vil deaktivere AMD-hurtigtaster, går du til Preferanser menyen, velg Bytt Radeon Overlay hurtigtast, og trykk deretter på Delete nøkkel.

  8. Gjenopprett standardinnstillingene for The Sims 3. Du trenger ikke å avinstallere spillet for å tilbakestille det. Du mister imidlertid alle tilpassede innstillinger, så vurder denne løsningen som en siste utvei.


Legg igjen en kommentar