Hjem > H > Hvilken Kjede Er Bunnpris?

Hvilken kjede er Bunnpris?

Kløver og Bunnpris er varemerker som eies av I.K. Lykke AS og selges i selskapets butikker.

Les mer

Er Bunnpris franchise?

Siden starten av 2018 har Bunnpris gjort om 15 egeneide butikker til franchise. Kjeden har i dag 238 butikker, hvorav 64 er egeneid og 174 er basert på franchise. Christian Lykke, styreleder i I.K. Du kan også spørre hvor mye koster en monster på bunnpris? Monster og Burn 0.5l til 35,- fra Bunnpris | Allematpriser.no.

Så, hva koster en grandiosa på bunnpris?

Pizza Grandiosa til 25,- fra Bunnpris | Allematpriser.no. Ta dette i betraktning, hvilke butikker er med i norgesgruppen? NorgesGruppen er et landsdekkende handelshus med kjedekonsepter som KIWI, MENY, Joker, SPAR, Mix, Jafs, Deli de Luca med flere, i tillegg til det nasjonale grossistselskapet ASKO.

Når ble Bunnpris etablert?

I 1981 åpnet vi vår første Bunnpris-butikk på Øya i Trondheim. Trond Lykke ledet virksomheten den gangen, og en familiebedrift er det fortsatt. I dag er det Christian Lykke, sønn og sjettegenerasjons kjøpmann, som sitter i førersetet for kjeden. Hvem eier Asko? generasjon Johannson fortsatt eiere og ledere i virksomheten og JOH. JOHANNSON har en eierandel i NorgesGruppen ASA på ca. 70 prosent. ASKO er et av NorgesGruppens to forretningsområder.

Hva er en franchise butikk?

Franchise, eller franchising, er et samarbeid mellom to selvstendige parter hvor franchisegiver har utviklet og eier et konsept for etablering av en lokal enhet som han har testet og dokumentert lønnsomt. I forhold til dette, hvor mye koster det å bli franchisetaker? Ofte er det slik at du betaler en engangsavgift (kalles også innmeldingsavgift, inngangsavgift, startavgift, oppstartskostnad) (for rettigheten til å drive) og deretter en franchiseavgift hver måned som er en viss % av den totale omsetningen.

I forhold til dette, hva er franchise på norsk?

Franchising (fransk, egentlig (avgifts)frihet) er en forretningsmodell hvor en person med en forretningsidé (franchisor, «franchisegiver») lisensierer varemerker, produkter og forretningsmetoder til en forretningsutøver (franchisee, «franchisetaker») mot en avtalefestet avgift.

By Vasiliki

Hva koster en monster? :: Hvor lang er 1 lengdegrad?
Nyttige lenker