Hjem > H > Hvem Kan Se Reels?

Hvem kan se reels?

For offentlige kontoer: Alle på Instagram og Facebook kan se og dele dine Reels-videoer. Folk kan se Reels-videoene dine på blant annet Reels-fanen og sider med effekter, emneknagger og lyd. Alle på Instagram kan spille inn en Reels-video ved å bruke din originalserie med lyd.

Les mer

Deretter, hvordan se gamle stories på instagram?

For å få tilgang til historiene i arkivet ditt trykker du på Arkiv-ikonet på profilen din. Derfra kan du enkelt veksle mellom Innleggsarkiv og ditt nye arkiv for Stories. I arkiv for Stories vises historiene dine i et rutenett med de nyeste historiene nederst. Hvordan slette Instagram historie? Hvordan sletter jeg et bilde eller en video fra Instagram-...

  1. Gå til historien din ved å trykke på Historien din øverst i oppdateringen.
  2. Trykk på Mer (iPhone) eller Mer (Android) nederst til høyre på bildet eller i videoen du vil slette.
  3. Trykk på Slett, og trykk på Slett én gang til for å bekrefte.

Så, hvordan skjule story på instagram?

Trykk og hold på profilbildet til personen med historien du vil skjule, øverst i oppdateringen. Velg Skjul, og trykk deretter på Skjul historie. Dessuten, hvordan linke til instagram konto? Åpne nettleseren. Gå til instagram.com/brukernavn. Hvis brukernavnet for eksempel er «olanordmann», skriver du instagram.com/olanordmann som URL-adresse. Klikk på innlegget du vil lagre, og kopier lenken øverst i nettleseren.

Angående dette, hvordan linke instagram?

Før du kan legge til linker i historien din må du ta et bilde, en video eller laste opp noe fra kamerarullen på mobilen din. Klikk deretter på link-ikonet plassert øverst i skjermbildet ditt. Hvordan legge til lenke i bio? Legg til en lenke til din Instagram Bio On Mobile

Din profilside vil åpne. Her, under profilinformasjonen din, trykker du på "Rediger profil." Du er nå på skjermbildet "Rediger profil". Her klikker du på "Website" -feltet og skriver inn lenken du vil legge til i bio.

Hvordan endre bakgrunn på Instagram Story?

Du trenger heldigvis ikke tegne krussedull på krussedull for å dekke skjermen. Trykk deg inn på tegneverktøyet og velg tusj-ikonet helt til venstre, deretter velger du en av fargene. Trykker du på skjermen og holder fingeren der, vil hele skjermen fargelegges i den valgte fargen. Du kan også spørre hvordan legge ut flere bilder på instagram 2021? Åpne Instagram og klikk på plusstegnet for å legge til et nytt bilde. Velg det første bildet du vil legge til, og trykk deretter på Velg flere. Velg bildene og videoene du vil legge til innlegget - du kan ha totalt ti - i den rekkefølgen du vil at de skal vises.

Hvordan få med hele bildet på Instagram?

Slik gjør du det. Å endre formatet på Instagram-bildene er en veldig enkel sak. Bare finn et bilde du ønsker å laste opp, trykk på format-ikonet til venstre under bildet (over kamerarullen) for å bytte orientering. Formatet endrer seg etter hvordan du har tatt bildet.

By Tyson

Hvor lenge skal et mobilbatteri vare? :: Hvor lenge kjører PostNord?
Nyttige lenker