Hjem > H > Hvordan Fungerer Spotify Free?

Hvordan fungerer Spotify Free?

Free – gratis musikk med reklame. Denne utgaven har en rekke begrensninger i tillegg til å være reklamebasert, men er et godt alternativ for deg som vil prøve tjenesten eller som ønsker å bruke Spotify i ni og ne. Du kan ikke bruke tjenesten på mobile enheter. Premium – hør på ubegrenset musikk med bedre lydkvalitet.

Les mer

Hva koster det å bruke Spotify?

Gratis – 0 kroner, men med annonser og begrenset funksjonalitet. Premium – 119 kroner per måned (65 kroner for studenter) Familie (opptil seks personer) – 189 kroner per måned. Duo (to personer) - 149 kroner per måned. Hvordan legge til familie på Spotify? Det er enkelt å skaffe seg Premium Family

  1. Registrer deg eller logg deg på med den eksisterende kontoen din.
  2. Inviter familiemedlemmer du bor sammen med til Premium.
  3. Familiemedlemmer godtar invitasjonen hjemme, bekrefter adressen, og det er det – du er en del av familien. *

Ta dette i betraktning, hvor mye koster spotify familie?

Nylig senket Spotify prisene på sitt familieabonnement slik at de nå, sammen med Apple, er billigst for familier. For – mens én person fortsatt må betale 99 kroner i måneden, kan man legge til inntil fem andre familiemedlemmer på den samme kontoen mot å betale en femtilapp ekstra; altså 149 kroner. Hvordan dele likte låter Spotify? Åpne Spotify og gå til spillelisten du vil dele. Klikk eller trykk på de tre små prikkene øverst og velg Del.

Kan to personer høre på Spotify samtidig?

Du kan ikke spille musikk på flere enheter samtidig. Det vil si at du for eksempel ikke kan høre på musikk på PC-en samtidig som Spotify spiller på mobilen. Da vil musikken stoppe på de andre enhetene når du spiller musikk på mobilen. Også, hvor mye koster spotify premium i et år? I tillegg øker altså prisen for Premium fra 109 til 119 kroner og Premium Family fra 169 til 189 kroner i måneden. Med Duo og Family kan henholdsvis to og seks personer dele én konto. Merk at Family kun gjelder personer i samme husstand.

Dessuten, hvilken musikk app er best?

Beste gratis musikkapper for Android og iPhone

  • Spotify. Spotify er en av de mest omfattende musikkstrømmetjenestene i verden med over 30 millioner spor i biblioteket og over 83 millioner betalende brukere.
  • Pandora.
  • iHeartRadio.
  • YouTube Music.
  • SoundCloud.
  • Still inn.
  • Slacker Radio.
Angående dette, hvor mye koster spotify premium duo? Premium Duo er tilgjengelig i Norge nå. Prisen er 139 kroner i måneden for Premium Duo, mens Premium Family koster 169 kroner. Spotify tilbyr også individuelt medlemskap til 109 kroner i måneden og Student til 54 kroner i måneden.

Hvordan invitere noen til Spotify duo?

Avslutt når som helst

  1. Bli med i Duo ved å registrere deg eller logge på med den eksisterende kontoen din.
  2. Inviter noen du bor sammen med, til å bli med i Duo via e-post, WhatsApp – gjør det som funker for deg.
  3. Vedkommende aksepterer invitasjonen hjemme, bekrefter adressen sin, og det er det – dere er begge på Duo. *

By Furtek Fernades

Når åpner strømmen? :: Hva betyr parkeringsskilt med underskilt?
Nyttige lenker