Hjem > H > Hvordan Se Gamle Stories På Instagram?

Hvordan se gamle Stories på Instagram?

For å få tilgang til historiene i arkivet ditt trykker du på Arkiv-ikonet på profilen din. Derfra kan du enkelt veksle mellom Innleggsarkiv og ditt nye arkiv for Stories. I arkiv for Stories vises historiene dine i et rutenett med de nyeste historiene nederst.

Les mer

Hvem ligger øverst på Instastory?

Hvis det er færre enn 50 personer som har sett Instagram Storien din, er listen over hvem som har sett den i omvendt kronologisk rekkefølge; det betyr at personen som har sett den sist havner nederst, mens den som så den først ligger øverst. Hvordan lagre reels på kamerarullen? Trykk på på Reels-videoen du spiller inn. Trykk på og trykk deretter på Lagre som utkast nederst (Android) eller trykk på Forhåndsvis, Del til, og trykk deretter på Lagre som utkast nederst (iPhone). Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din.

Folk spør også hvem kan se reels?

For offentlige kontoer: Alle på Instagram og Facebook kan se og dele dine Reels-videoer. Folk kan se Reels-videoene dine på blant annet Reels-fanen og sider med effekter, emneknagger og lyd. Alle på Instagram kan spille inn en Reels-video ved å bruke din originalserie med lyd. Tilsvarende, hvordan legge ut video på instagram? Instagram Lite-appen for Android

Hvis du vil laste opp en video fra biblioteket på telefonen, velger du videoen du vil dele. For å ta opp en video trykker og holder du på . Løft fingeren for å stoppe. Du kan trykke på for å bytte mellom kameraet på for- og baksiden.

Hva er reels videoer?

Instagram Reels er en funksjon i Instagram som lar deg opprette korte videoer på 15 sekunder. Du redigerer videoene enkelt inne i Instagram, og kan legge til effekter eller tekst. Du kan også legge over den musikken du ønsker, eller beholde den originale lyden i videoen din. I forhold til dette, hvilken tid på døgnet er det best å poste på instagram? Instagram: Den beste dagen for publisering: Mandag og/eller torsdag. Selv om Instagram-brukere ofte er aktive hele uken, finnes det en liten oppsving i aktivitet særlig på mandager. Den beste tiden for publisering: 02.00, 08.00, 09.00, 17.00.

Hvilken tid er best å poste på Instagram?

Når det gjelder Instagram er det også her helt tydelige tidspunkter som peker seg ut. – De helt klart beste tidspunktene å poste på Instagram er lørdager og søndager klokken 06.00. Mens de dårligste tidspunktene å poste på er onsdag mellom klokken 10.00-16.00 og torsdag mellom klokken 21.00-23.00. Du kan også spørre hvor ofte bør man legge ut på instagram? Skal du legge ut innlegg på Instagram på en mandag eller torsdag er alle tider passende, utenom mellom 15-16. De beste tidene for å legge ut videoer er mellom 21-08. Videoer som legges ut klokken 21 får 34% mer oppmerksomhet. På Instagram er det best å publisere innhold utenfor arbeidstid, utenom høydetider.

Hvordan legge til nettsted på Instagram?

Åpne Instagram-appen din, ta et bilde eller en video (eller last opp fra kamerarullen din) Klikk på sticker-ikonet oppe til høyre i skjermbildet (firkanten med smilefjes) Velg stickeren det står «lenke» på (hvis du mot formodning ikke har den: oppdater appen din) Legg til URLen/nettstedsadressen du vil lenke til.

By Petite Tatis

Hvor mange meter er 55 000mm? :: Hvor lang kan IGTV være?
Nyttige lenker