Hjem > H > Hvordan Koble Sammen Airpods?

Hvordan koble sammen AirPods?

Sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet og åpne lokket. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Velg AirPods i Enheter-listen, og klikk på Koble til.

Les mer

Så, hvorfor vil ikke airpods koble til iphone?

Hvis du ikke kan koble til iPhone, iPad eller iPod touch

Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. For å være sikker på at Bluetooth er på, går du til Innstillinger > Bluetooth. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet.
Hva er Romlyd på AirPods Pro? Én av nyhetene som kom frem på Apples WWDC-lansering tidligere denne uken, er at AirPods Pro og Max får såkalt romlyd med hodesporing også med Apple TV og Mac-maskiner med M1-prosessor. Det betyr at du får en form for surroundlyd i ørene, i tillegg til at hodetelefonene kan simulere at lyden kommer «fra» TV-en.

Hvordan få widget?

Bruk widgeter fra andre apper

  1. Sveip helt til høyre på Hjem-skjermen for å vise I dag-visningen.
  2. Trykk og hold på et tomt område i I dag-visningen til widgetene rister.
  3. Bla til bunnen av I dag-visningen, og trykk deretter på Tilpass.
  4. Trykk på Legg til-knappen ved siden av hver app-widget du vil legge til.
Hvis man mister en AirPod? Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

Også, hvor mye koster airpods?

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui akkurat nå er 1 290 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.6 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 31 butikker. I forhold til dette, hvor mye koster 1 airpod pro? Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-.

Og et annet spørsmål, hva er garantien på iphone?

Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Kan man kjøpe 1 AirPod? Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Kan man oppdatere AirPods?

Slik oppdaterer du

Undersøk fastvaren til pluggene fra Innstillinger -> Generelt -> Om (åpne ladeenheten og lukk den igjen, da kommer AirPods opp som et valg du trykker på for å undersøke versjon).

By Burkhardt

Hvor lenge må AirPods lades? :: Hvor lenge varer fulladet AirPods?
Nyttige lenker