Hjem > H > Hvordan Slette Sin Facebookprofil?

Hvordan slette sin facebookprofil?

Slik går du frem:

  1. Logg inn på Facebook.no eller gå inn på Facebook på mobilen din.
  2. Øverst i høyre hjørne vil du se en pil som peker nedover, trykk på denne.
  3. Velg Innstillinger og personvern, så Innstillinger.
  4. På venstre side, velg Facebook-informasjon.
  5. Velg Deaktivering og sletting.
  6. Velg Slett konto.

Les mer

Kan jeg slette Facebook og beholde Messenger?

Du kan fortsette å bruke Messenger etter at du har deaktivert Facebook-kontoen din. Hvis du har hatt en Facebook-konto og har deaktivert den, vil ikke bruk av Messenger aktivere Facebook-kontoen din igjen, og Facebook-vennene dine kan fremdeles sende deg meldinger. Kan man ha 2 Facebook-kontoen? Det er i strid med Facebooks standarder å ha mer enn én personlig konto. Hvis du vil representere bedriften din, organisasjonen din, merkevaren din eller produktet ditt på Facebook, kan du bruke den personlige kontoen din til å opprette og administrere en side.

Ta dette i betraktning, hvordan gjenåpne facebook?

Du kan aktivere Facebook-kontoen din på nytt når som helst ved å logge inn på Facebook, eller ved å bruke Facebook-kontoen din til å logge inn et annet sted. Husk at du må ha tilgang til e-postadressen eller mobilnummeret som du bruker til å logge deg inn på kontoen. Hva skjer når du sletter Facebook? Hvis du sletter kontoen din, skjer følgende: Du kan ikke få tilbake tilgangen når den er slettet. Vi forsinker slettingen noen dager etter at du har bedt om den. En forespørsel om sletting blir avbrutt hvis du logger inn på Facebook-kontoen din igjen i løpet av denne perioden.

Hvorfor slette Facebook?

Noen sletter fordi de er opptatt av personvern, og er redd for å bli overvåket/utnyttet i kommersiell sammenheng. Andre gjør det nok fordi de hører at andre sletter, sier Moen. Ipsos har undersøkelser hvert kvartal, og ifølge dem har brukere av sosiale medier tidligere vokst jevnt, mens det nå er relativt stabilt. Deretter, kan du ha messenger uten facebook? Det er ikke slik at du trenger å være pålogget det sosiale mediet for å snakke med vennene dine på Messenger, det går fint an uten. Du kan også deaktivere Facebook-kontoen og fremdeles ha tilgang til Messenger-kontoen og fortsette samtalen der som vanlig.

Man kan også spørre kan man sende messenger uten å være venner på facebook?

Facebook gjør store endringer i sin Messenger-app.

Meldinger fra noen du ikke er venner med har tidligere gått i en bortgjemt innboks. Denne fjerner nå Facebook, og lar hvem som helst sende deg meldinger. Nå er det eneste du trenger for å snakke med tilnærmet hvem som helst i verden, navnet deres.
Hva er forskjellen på Messenger og Facebook? Forskjellen på de to tjenestene er at du på Facebook snakker med alle vennene dine i store åpne eller halvåpne fora og grupper, mens du i Facebook Messenger snakker med én eller få venner i private samtaler – såkalte chatter.

Kan jeg slå sammen to Facebook kontoer?

Siden det er i strid med standardene våre å ha mer enn én personlig konto, finnes det ingen måte du kan slå sammen flere kontoer på. Du kan imidlertid bytte til én konto manuelt og beholde informasjonen som er viktig for deg.

By Levin Lum

Hvordan opprette ny Facebook-konto? :: Hvor mye koster eFaktura?
Nyttige lenker