Hjem > H > Hva Var Telia Før?

Hva var Telia før?

NetCom bytter navn til Telia og når myndighetskravet på 98 % befolkningsdekning på høyhastighets mobildata - to år før fristen.

Les mer

Følgelig, er get blitt telia?

Get blir til Telia. Nå samles TV, internett og mobil på ett og samme sted, under én sterk felles merkevare. Gjennom å bli ett selskap vil Telia utfordre markedet, forenkle hverdagen til nye og eksisterende kunder, styrke kundeservicen og levere mange nye spennende fordeler til kundene. Er Telia det samme som Telenor? Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993.

Så, hva koster iphone 14?

I Norge koster den 10.690 kroner fra Apple direkte. Når kommer iPhone 15? Men like sikkert som at september byr på nye iPhoner, betyr det også at det er på tide å oppdatere nåværende i-dingser med den siste programvaren. Mandag 20. september slippes iOS 15 til iPhoner helt tilbake til iPhone 6S (2015), og det er veldig mye å bite merke i.

Hva er forskjellen på iPhone 12 og iPhone 13?

Fjorårets iPhone 12 måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm, mens nye iPhone 13 ligger på 146,7 x 71,5 x 7,65 mm. Dermed er den nyeste modellen en liten anelse tykkere. Den er også 10 gram tyngre enn iPhone 12, som veier 164 gram. Begge mobilene har kanter i aluminium og overflater i glass, men fargene er litt forskjellige. Er iPhone 13 Pro verdt det? Kompromissløst kamera

Og når man snakker om kamera: iPhone 13 og 13 Pro har sannsynligvis verdens beste mobilkamera akkurat nå. Hovedobjektivet, som er det samme på alle de nye modellene, slipper inn 47 prosent mer lys enn før. Ultra-vidvinkelobjektivet slipper inn hele 97 prosent mer lys enn i fjor.

Hva er forskjell på iPhone 13 og 13 Pro?

Alle iPhone 13 Pro -modeller får en ekstra lagringsplass, 1 TB - dette er sannsynligvis på grunn av bruken av ProRes. Apple har forbedret batterilevetiden til iPhone 13 Pro og 13 Pro; iPhone 13 Pro varer 1.5 time lenger enn iPhone 12 Pro, og iPhone 13 Pro Max varer 2.5 timer lenger enn iPhone 12 Pro Max. Hvordan finne årsmodell på iPad? Finn iPad-modellen din

  1. Se på baksiden av iPaden.
  2. Åpne Innstillinger og trykk på Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser, har en skråstrek «/», er det delenummeret (f. eks. MY3K2LL/A).

Hva er en iPhone SE?

iPhone SE (hvor SE er en forkortelse for Special Edition) kan vise til: iPhone SE (1. generasjon), en telefon lansert i 2016.

By Autum

Når kan man forvente å få iPhone 13? :: Hvor lang tid tar det å få iPhone 13?
Nyttige lenker