Hjem > K > Kommer Ikke Inn På Telia?

Kommer ikke inn på Telia?

Problemer med innlogging

Det er enten mobilnummeret ditt eller den e-postadressen abonnementet ditt er registrert på. Passordet ditt har du satt selv, men dersom du ikke husker det kan du bestille et nytt. Det gjør du ved å klikke på lenken "Send meg passord". Du vil da motta et engangspassord på SMS eller e-post.

Les mer

Hvordan restarte Telia ruter?

Forsøk en omstart av modemet ditt

  1. Trekk strømkabelen ut av modemet ditt.
  2. Vent i minimum to minutter.
  3. Sett strømkabelen tilbake.
Hvorfor er det ikke dekning? Det kan være nettfeil i området du befinner deg i. Sjekk gjerne med andre som har samme operatør om de har dekning eller om dette også gjelder dem. Det kan være feil med mobilen din. Sett gjerne SIM-kortet ditt i en annen mobil for å avdekke om feilen følger kortet eller mobilen.

Angående dette, hvordan kontakte telia?

Telia sine hjelpesider finner du her.

  1. Telefon. Telefonnummer: +47 92405050.
  2. Åpningstider telefon – mobilkunder. Hverdager 08 – 20.
  3. Åpningstider telefon – TV- og bredbåndskunder. Hverdager 08 – 20.
  4. Åpningstider Telefon – Faktura. Hverdager 08 – 20.
  5. Chat. Chat med kundeservice her.
  6. Åpningstider Chat.
  7. Kontaktskjema.
  8. Sosiale Medier.
Så, hvordan logge inn telia? Pålogging. For å komme i gang i portalen går administrator inn på minportal.telia.no eller klikker på lenken under for å logge inn. Trykk deretter på migrer fyll inn det samme brukernavnet du brukte i TDC Service Online/Invoice Online, og vipps så er du er i gang i ny portal.

Hvordan resette Get box?

Slik gjenoppretter du fabrikkinnstillingene

  1. Trykk "OK" eller "Exit" på fjernkontrollen for å åpne hovedmenyen, Velg "Innstillinger"
  2. Velg "Avansert oppsett", tast PIN-kode (0000) (pinkode 0000 er standard dersom du ikke har byttet til noe annet selv) og trykk "OK"
  3. Velg deretter "Reinstallere" og trykk "OK"
Tilsvarende, hvordan restarte nettet? Restart ruter/modem

Ta strømkabelen ut av ruteren, vent i ti sekunder og sett strømkabelen tilbake i ruteren. Dette er et tiltak som pleier å virke.

Hva skal man gjøre når nettet ikke funker?

Slå ruteren av og på

Den enkleste måten å slå ruteren av på er ved å trekke ut stikkontakten. Du kan også bruke av/på-knappen. La ruteren stå uten strøm i minst 10 sekunder. Slå den på, og la den stå i et par minutter før du prøver å koble til internett på nytt.
Ta dette i betraktning, hvorfor faller internett ut? Den vanligste årsaken til at nettet detter ut er at standardmodemet som er levert av internettleverandøren ofte er av dårlig kvalitet. De tåler rett og slett ikke den store nettrafikken som går gjennom routeren.

Tilsvarende, hva påvirker dekningen?

Dekning og hastighet avhenger av hvor mange som bruker mobilnettet samtidig i området du befinner deg. Det avhenger også av om du er innendørs eller utendørs, for eksempel kan tykke vegger redusere dekningen. Dekningskartet til Telenor viser kun teoretiske signaler, og kan derfor variere noe fra faktiske signaler.

By Juanne Harbeson

Hvordan få dekning på iPhone? :: Hvor mange kunder har Telenor i Norge?
Nyttige lenker