Hjem > E > Er Telenor Og Telia Det Samme?

Er Telenor og Telia det samme?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993.

Les mer

Angående dette, hvem har nett i norge?

Disse selskapene er Telenor, Telia, Mobile Norway og Ice.net. Det finnes i dag betydelig flere tilbydere av mobiltjenester i Norge (mobiloperatører), men disse benytter seg av ett eller flere av disse fire mobilnettene. Du kan også spørre hvor stor hastighet har 4g?

TeknologiMaksimal nedlastings-hastighetMaksimal opplastings-hastighet
4G+Opptil 220 Mbit/sOpptil 35 Mbit/s
4GOpptil 80 Mbit/sOpptil 35 Mbit/s
3GOpptil 30 Mbit/sOpptil 8 Mbit/s
2GOpptil 200 kbit/sOpptil 100 kbit/s

Når fases 4G ut?

Stenges i 2021

Over 96 prosent av all data går nå over 4G, og de aller fleste har gått over til mobiler som støtter 4G. Telenor investerer årlig 4,5 milliarder kroner i mobil og fiber. Men for at brukeropplevelsen skal forbli like god – og kunne bli enda bedre – må mobilnettet stadig utbygges og forbedres.
Tilsvarende, hvem er best av telia og telenor? Best mobildekning 2022 (I Norge) leveres fra Telenor. Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor.

Hvilket telenett bruker Ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning. Hvilke operatører bruker Telia sitt nett? Telia dekning

  • Telia.
  • Chilimobil.
  • MyCall.
  • OneCall.
  • Phonero.
  • Tise Mobile.

Hvem har best mobildekning i Norge?

Telenor har Norges beste mobilnett

Vi er veldig stolte av å ha fått utmerkelsen «Beste mobilnett i Norge» av Ookla. Telenor får utmerkelsen etter å ha vunnet Ooklas Speedtest Awards for både «Raskeste mobilnett» og «Best mobildekning i Norge».
Derav, hvordan er dekningen til ice? Ice har bygget et moderne mobilnett for å utfordre de etablerte aktørene i bransjen. Vi har dekning i hele Norge og utvider stadig, for å sikre god 4G og 5G-dekning over hele landet.

Man kan også spørre hva bør internetthastigheten ligge på?

Du bør ha en nettlinje på minst 10 til 20 Mbps. Husk at internetthastigheten vi leverer er hastigheten inn til din trådløse ruter. Ofte vil du oppleve at hastighetene svekkes fra trådløs ruter og inn til enheten du bruker.

By Rafat

Er 100 Mbps bra? :: Hvordan lyser Østmerke?
Nyttige lenker