Hjem > H > Hva Betyr 2 Års Garanti?

Hva betyr 2 års garanti?

I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år.

Les mer

Hvorfor handle på Eplehuset?

Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket.

Alle skal være trygge på at vi er spesialistene før, under og etter kjøp. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker det fysiske kundemøtet og tror på et langsiktig, åpent og lojalt kundeforhold.
Hvem eier Eplehuset? Gründer og hovedeier Bjørn Tore Brevik gjorde i starten av 2014 comeback som daglig leder i selskapet, etter at Eplehuset for første gang gikk med underskudd året før. Et negativt resultat på drøyt åtte millioner kroner i 2013 skyldtes i hovedsak kjedens syv butikker i Danmark.

Også, kan man returnere iphone?

Retur av produkter utføres i henhold til Apples retningslinjer for salg og refusjon. Hvis du ombestemmer deg, kan du returnere standardkonfigurert maskinvare innen 14 kalenderdager fra forsendelsen ble levert. Du kan også returnere programvare innenfor dette tidsrommet, men kun hvis forseglingen ikke har blitt brutt. Du kan også spørre kan nettbrett erstatte pc? Med riktig tilbehør kan du langt på vei erstatte den bærbare maskinen din. Det nærmer seg skolestart, og stadig flere legger den bærbare PC-en til side til fordel for nettbrett eller store mobiler.

Hva er forskjellen på nettbrett og iPad?

I 2010 lanserte Apple sin iPad, som revitaliserte markedet for nettbrett. iPad-lignende nettbrett er personlige enheter tenkt brukt til ulike forbrukermedier, for eksempel koble til Internett, se på bilder og videoer, spille, eller lese e-bøker, aviser og blader. Også, hvor ofte burde man bytte pc? Hvor ofte bør du skifte PC? Mange mener at du bør skifte PC på jobben omtrent hvert fjerde år. Dette er en sannhet med modifikasjoner. I mange tilfeller kan du oppgradere maskinen ved å montere mer minne eller erstatte den mekaniske harddisken med en SSD, en ny type harddisk som henter fram data mye raskere.

Hvor ofte bør man bytte PC?

Syv tegn på at du bør bytte PC

  1. Den sluker strøm. Batterikapasiteten til laptoper vil bli dårligere etter en stund.
  2. Maskinen din er treg.
  3. Du får ikke bruke den nyeste programvaren eller operativsystemet.
  4. Du får ikke utnyttet internetthastigheten din.
  5. Maskinen din går varm.
  6. Du har behov for en annen maskin.
  7. Du har vært uheldig.
Når er en PC gammel? – En PC som er mer enn syv år gammel kan med fordel byttes ut. Nyere PC-er har en mer strømgjerrig prosessor med mer kraft til å utføre flere oppgaver, noe som er særlig fordelaktig på bærbare maskiner.

Man kan også spørre hva er ipad 6 generasjon?

Den nyeste versjonen av Apple iPad innebærer ingen revolusjon og byr bare på mindre forbedringer sammenlignet med forrige generasjon. Det gjør for så vidt ingen ting. Den er nemlig fortsatt et førsteklasses nettbrett. Den største nyheten i denne modellen er at man også kan bruke den sammen med pekepennen Apple Pencil.

By Citron

Hvor lenge skal en mobiltelefon vare? :: Hvor lenge skal Elektronikk vare?
Nyttige lenker