Hjem > H > Hvem Kjøper Brukt Mobil?

Hvem kjøper brukt mobil?

Dette er stedene du kan kjøpe/selge brukte mobiler

  • Bruktmobil.
  • Indy.
  • Elkjøp.
  • GreenPhones.
  • HCXpress.
  • ITMarked.
  • IT24.
  • MobilXpress.

Les mer

Er det trygt å kjøpe brukt mobil?

For deg som er kunde er det akkurat like trygt å kjøpe en brukt mobil som det er å kjøpe en ny. Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven gjelder i akkurat samme grad, og du som forbruker har de samme rettighetene som hvis du skulle kjøpt en ubrukt telefon. Deretter, er det trygt å kjøpe brukt iphone? Dersom du kjøper en mobiltelefon i kategorien “Brukt - som ny”, betyr det at mobiltelefonen i realiteten er splitter ny, det er bare forseglingen som har blitt brutt. Du får 2 års garanti og 14 dagers angrerett. Velger du å kjøpe en mobiltelefon i denne kategorien gjør du et meget godt kjøp.

Man kan også spørre hva er mobilpant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Er TeleOutlet trygt? Er Teleoutlet trygt? Teleoutlet er en helt trygg nettbutikk å handle hos.

Kan man selge gamle telefoner?

Det grovt sett to måter å selge telefonen på. Du kan annonsere denpå Finn.no, Qxl.no eller en annen markedsplass, eller du kan selge den til en oppkjøper. Den første måten vil nok i noen tilfeller kunne gi deg høyere priser, men du er avhengig av å finne rette kjøper. Dessuten, hvor kan man pante mobilen? Ta med mobilen du vil pante, og kjøp ny mobil i en av våre Telia-butikker.

Derav, hvordan funker mobilpant?

Vi vurderer telefonen din på samme måte som deg når vi får den, om telefonen din er mer verdt vil vi tilbakebetale overskytende ved å gjøre en innbetaling på din månedlige faktura. Folk spør også hvordan resirkulere mobiler? Gjenvinning

  1. Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  2. Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.

Du kan også spørre har telenor mobilpant?

De har en løsning hvor du selv kan velge om du selv vil ha penger for den gamle telefonen, eller om du ønsker å donere panten til et veldedig formål. Her kan du velge mellom henholdsvis Regnskogfondet, Norsk folkehjelp eller Kreftforeningen.

By Darryl

Hvor mye er iPhone 7 verdt? :: Hvordan bruke Canva?
Nyttige lenker