Hjem > H > Hvordan Sende Store Dokumenter På Mail?

Hvordan sende store dokumenter på mail?

Den enkleste løsningen for å sende store filer over e-post er å bruke en tjeneste som WeTransfer. Der kan du laste opp 2 GB med filer, så får du en lenke som skal legges ved i e-posten. Når noen klikker på den har de 7 døgn på seg til å laste ned filene før de slettes igjen.

Les mer

Hvordan sende store filer fra mobil?

Med Dropbox er det enkelt å sende alle store filer, inkludert bilde- og videofiler, til de du vil. Mottakeren trenger ingen Dropbox-konto for å få tilgang til filen. Er WeTransfer trygt? Med en PRO-konto hos WeTransfer får du mulighet til å sende større filer. Dessuten kan du kryptere og passordbeskytte filene.

Hvor store filer kan man sende i Outlook?

Du får denne feilmeldingen fordi Outlook 2013 og nyere versjoner har en standard størrelsesgrense for vedlegg på 20 megabyte (20480 kB) for Internett-e-postkontoer. Denne grensen hindrer at datamaskinen kontinuerlig prøver å laste opp svært store vedlegg som overskrider grensene for de fleste Internett-leverandører. Følgelig, hvordan sende mange dokument på mail? Åpne filen du vil sende. Klikk på Send til e-postmottaker på verktøylinjen for hurtigtilgang for å åpne en e-postmelding. Filen vises i meldingsfeltet. Angi aliasene til mottakerne, rediger emnelinjen og meldingsteksten etter behov, og klikk deretter Send.

Hvordan sende store filer på Gmail?

sende filerstore

Legg ved en fil

  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Skriv ny .
  3. Trykk på Legg ved .
  4. Trykk på Legg ved fil eller Sett inn fra Disk.
  5. Velg filen du vil legge ved.
Du kan også spørre hvordan sende pdf-fil på mail? Send en PDF-fil med en annen webmail-konto
  1. Velg E-post på web, og velg deretter Legg til annen e-postadresse du bruker.
  2. Skriv inn e-postadressen, passordet og IMAP- og SMTP-innstillinger i dialogboksen Legg til e-postkonto på web, og klikk på Legg til.
  3. Når webmailen er konfigurert, klikker du på Neste.

Hvordan sende en mappe på mail?

Trikset er å pakke mappen (eller å zippe den som man sier) før den sendes. I praksis betyr det at det opprettes en ny fil som inneholder både mappen og alle filene i denne. –Og det er denne zippede filen man da sender. Følgelig, hvor stor fil kan sendes på mail? Du kan sende vedlegg på opptil 25 MB. Hvis du har flere vedlegg, kan de ikke være på mer enn 25 MB til sammen. Hvis filen din er større enn 25 MB, legger Gmail automatisk til en Google Disk-link i e-posten i stedet for å legge ved filen som vedlegg.

Hvordan sende bilder?

Slik gjør du det

  1. Gå inn på Photo.
  2. Velg deling.
  3. Start en ny deling.
  4. Så merker du bildene du skal sende og trykker neste.
  5. Legg eventuelt inn tittel for bildene.
  6. Skriv inn navn, tlf, eller e-post adressen du skal sende bildene til.
  7. Trykk ferdig og send.

By Goulet

Hvordan sende bilder på epost? :: Hvordan spore pakke?
Nyttige lenker