Hjem > H > Hvordan Betale Kontaktløst Med Mobilen?

Hvordan betale Kontaktløst med mobilen?

betale kontaktløst

Trinn 2: Finn ut om telefonen din har NFC

  1. Åpne Innstillinger .
  2. Skriv inn «NFC» i feltet «Søk i innstillingene».
  3. Trykk på og slå på NFC. Hvis du ikke finner NFC, kan ikke telefonen din brukes til kontaktløs betaling.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan funker google pay?

Slik fungerer Google Pay

Google Pay baserer seg på den kontaktløse NFC-teknologien. Med denne teknologien kan du holde en mobiltelefon, en smartklokke eller et kontaktløst Visa-kort inntil terminalen. Du trenger ikke taste PIN og betalingen gjennomføres på få sekunder.
Derav, hvordan betale med telefon i butikk? Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Så, kan man bruke google pay i norge?

Bruk av Google Pay

Du kan betale med Google Pay i alle betalingsterminaler som godtar Visa og Mastercard kontaktløs betaling både i Norge og utlandet. Google Pay kan også benyttes i nettbutikker og apper som tilbyr Google Pay som betalingsalternativ.
Hvordan aktivere Tæpping? Kortet aktiveres ved førstegangsbruk i chip terminal. Hold kortet inntil terminalen – du får da beskjed om å stikke det inn og taste PIN. Deretter er kortet klart for kontaktløs betaling.

Så, hvordan aktivere coopay?

Hvordan ta i bruk Coopay? Tjenesten aktiveres i Coops medlemsapp, «Mitt Coop». Neste gang du er i butikken, velger du betaling med Coopay, åpner appen og scanner QR-koden på samme sted der medlemskortet skannes. Angående dette, kan man vippse på kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Hvordan få DNB på Apple Pay?

Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Hva koster det å bruke Google Pay? Betalinger med Google Pay er gebyrfrie og koster ingenting å bruke for deg som kunde.

Hvilke banker støtter Google Pay?

bankenGoogle Pay

støttes

BankerKort som støttesKort som ikke støttes
RevolutAlle kort--
SbankenDebetkort og kredittkort fra VisaUngdomskort, barnekort
Sparebanken SørAlle debetkort og kredittkort fra Visa--
Sparebanken Sogn og FjordaneAlle visakort

By Roi

Kan man ta ut kontanter med Google Pay? :: Når venner slutter å ta kontakt?
Nyttige lenker