Hjem > H > Hvordan Sette Opp Pocketbook?

Hvordan sette opp PocketBook?

Lese e-bøker på PocketBook

Start programmet Send til PocketBook på lesebrettet ditt. Du kan også gå via innstillinger. Velg Innstillinger, Kontoer og synkronisering og Send til PocketBook. Følg instruksjonene som vises.

Les mer

Følgelig, hvordan få tilgang på nasjonalbiblioteket?

For å få kunne søke om tilgang må du logge deg på vår tjeneste med din Feide-id eller MinId. Når søknaden er sendt inn må du kontakte personalet i biblioteket ditt for å få den godkjent. Tilgangen til å låne pliktavlevert materiale gjelder i 8 timer etter at tilgangen er aktivert. Du kan også spørre hvem har tilgang til nasjonalbiblioteket? Hva Nasjonalbiblioteket gir tilgang til er regulert av norsk lov, og av hvilke avtaler Nasjonalbiblioteket har med rettighetshaverne. Store deler av Nasjonalbibliotekets digitale samlinger er tilgjengelig for alle og kan brukes overalt, men andre deler av innholdet krever at bestemte vilkår er oppfylt.

Følgelig, hvordan søke i nasjonalbiblioteket?

Søk i Nasjonalbibliotekets samling kan grovt sett deles i to: Søk i Oria (bibliotekkatalogen) og søk i nettbiblioteket (digitale objekter). De to søkene gir ulike resultat og muligheter. I tillegg har Nasjonalbiblioteket en rekke spesialsamlinger med egne kataloger. Så, hvordan låne bøker på allbok? Slik gjør du med lokalt bibliotekkort

  1. Gå inn på nettsiden til allbok.no.
  2. Trykk på "Kom i gang" og deretter "Lag konto", hvis du ikke allerede har lagd en konto på Allbok.
  3. Gå inn på Min side (øverst til høyre)
  4. Under punktet "Lokalt lånekort" skriver du inn lånenummeret ditt og pinkode.
  5. Velg bibliotek fra nedtrekkslisten.

Og et annet spørsmål, hvordan låne bøker på nett?

Å låne e-bøker er både enkelt og gratis. Allbok fra Bokbasen finnes som app for både iOS og Android og kan lastes ned fra App store eller Google play. I tillegg til å kunne låne og lese bøker på telefon og nettbrett kan du også velge å lese bøkene rett i nettleseren på www.allbok.no . Hvordan fungerer Allbok? Du kan lese e-bøker og høre e-lydbøker ved å laste ned appen Allbok til smarttelefon eller nettbrett (støtter både Apple- og Android-enheter). Se neste spørsmål for lenker til hvor du laster ned appen. Registrer bibliotekkortet og pinkoden din i Allbok-appen.

Følgelig, hvordan kjøpe bøker til lesebrett?

Kjøp av e-bøker på lesebrett

Mange lesebrett kommer med innebygde e-bokbutikker der du kan kjøpe e-bøker. Dermed er det også mulig å kjøpe bøker direkte fra lesebrettet. Ulike produsenter gir tilgang til ulike nettbokhandler.
Følgelig, kan man kjøpe norske bøker på kindle? De fleste norske bøker vil du uten problemer kunne overføre til Kindle. Det er dessverre slik at hvis forlaget har lagt inn kopisperre på boken, lar den seg ikke konvertere til Kindle. Dette gjelder kun noen få norske skjønnlitterære norske bøker, men de fleste engelske bøker og norske fagbøker.

Ta dette i betraktning, når ble skolebøker gratis?

Ordningen innføres trinnvis. Andreklassinger som begynner på videregående høsten 2007, vil få gratis lærebøker, og i 2009 skal alle skolebøker være gratis. I tillegg vil det bli innført en stipendordning for elever som trenger andre læremidler enn bøker. I år vil dette koste staten 373 millioner kroner.

By Hamid Lukan

Hvor kan man få målt blodtrykk? :: Hvordan finne skolebøker online?
Nyttige lenker