Hjem > H > Hvem Klager Man Til Som Forbruker?

Hvem klager man til som forbruker?

Forbrukerrådet er forbrukernes interesseorganisasjon. De hjelper deg å megle med selger når du ikke er fornøyd med varer eller tjenester du har kjøpt. Forbrukertilsynet (tidligere Forbrukerombudet) skal sikre at næringsdrivende følger markedsføringsloven og annen relevant lovgivning.

Les mer

Man kan også spørre hvor kan jeg klage som forbruker?

Klag til Forbrukertilsynet, klagenemnd eller Forbrukerklageutvalget. Følgelig, når kan man kreve pengene tilbake? Klagefristen er to eller fem år. Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år.

Kan man klage til Forbrukerrådet?

Våre klagetips. Kontakt gjerne selger før du kontakter oss. De fleste saker kan løses gjennom dialog. Følg gjerne våre tips og råd i klageguiden, her finner du også eksempler på klagebrev du kan bruke for å klage på pris, kvalitet og forsinkelse. Hvem kan klage til Forbrukertilsynet? Forbrukertilsynet kan mekle når du har kjøpt et produkt eller en tjeneste av en næringsdrivende, eller du har kjøpt en ting av en privatperson. Næringsdrivende kan også sende saker inn for mekling. Du kan lese mer om mekling og hvordan vi jobber med konfliktløsning her. OBS!

Hvor rapportere Telefonsvindel?

– Hvis du opplever eller mistenker svindelforsøk via anrop eller SMS, kan du melde ifra til din mobiloperatør. Hos Telenor har vi en mulighet til å blokkere uønskede, internasjonale anrop, før de sendes videre til norske mobilabonnementer. Hva kan anmeldes på nett? Noe kan anmeldes på nett, i andre tilfeller må du møte hos politiet.

  • Når du har levert anmeldelsen.
  • Tyveri av mobiltelefon.
  • Tyveri av sykkel.
  • Tyveri av andre gjenstander.
  • Brukstyveri av kjøretøy eller båt.
  • Tyveri av skilt.
  • Tapt (mistet) skilt.
  • Skade på eiendom, bil eller båt.

Hva gjør man om man har blitt svindlet?

Anmeld forholdet til politiet

Dette kan du enten gjøre på et politikammer eller via deres nettsider www.politiet.no. Hvis du har en mistanke om hvem svindler er eller hvordan svindelen har skjedd, er det viktig å opplyse om dette til politiet.
Hva slags nettbutikk er Fruugo? Velkommen til Fruugo en online markedsplass med et stort utvalg av produkter til gode priser: Beauty, Helse, Sport, Mote, Elektronikk, Hjem, Hage og mer.

Er FloryDay et sikkert sted at handle?

Sen levering,ingen info i pakken -dårlige varer -vanskelig å returnere - har betalt - handler aldri igjen. Det var den erfaringen. Ingen info i pakken, bare to av tre plagg kom, håpløs fasong på kjolene og helt umulig å få returnert. Handler ALDRI fra FloryDay mer!!

By Nadab Mongold

Kan man lade uten brikke? :: Hvordan finne ut om en nettbutikk er trygg?
Nyttige lenker