Hjem > H > Hvordan Kjøpe Telefonnummer?

Hvordan kjøpe telefonnummer?

For å få tildelt et bestemt 8-sifret telefonnummer, må du kontakte en teletilbyder direkte. Det er opp til teletilbyderen å bestemme om de vil la kundene velge nummer selv. Nkom tildeler 5-sifrede nummer direkte til bedrifter, offentlige etater og organisasjoner.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan sjekke saldo på telefon?

Send KONTO til 04800. Du vil da få en SMS med saldo på alle dine kontoer med SMS-navn, og vil se hvilke navn du har lagt inn. Hvor mye koster SMS-tjenesten? Hvor kan jeg kjøpe nytt SIM-kort? Du kan bestille nytt SIM-kort på Mine sider, i Mitt Telenor, fra chatboten Telmi, ved å ringe kundeservice eller dra innom en forhandler.

  • Det er kun eier og bruker av abonnementet som kan bestille nytt SIM-kort.
  • Ved bestilling av fysisk SIM-kort er leveringstid normalt 6-8 virkedager.

Ta dette i betraktning, hvor kan jeg kjøpe mycall sim-kort?

Logg inn på Min Side og bestill nytt SIM-kort. Du kan enkelt velge å hente SIM-kortet på Narvesen, 7-eleven eller YX/7-eleven. Da får du ditt nye SIM-kort samme dag. Husk gyldig legitimasjon. Hvor kan man hente SIM-kort? Du kan hente SIM-kortet umiddelbart på Narvesen, 7- Eleven, XY/7-Eleven, eller velge å få kortet tilsendt i posten (5-9 virkedager) HUSK! Posten leverer annenhver virkedag. SIM-kortet støtter BankID og kan tilpasses i størrelse til å passe alle telefoner.

Er Telia det samme som Telenor?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993. Ta dette i betraktning, har telia telenor dekning? Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor. Bor du i en storby så spiller det faktisk ingen rolle.

Hvordan kontakte Telia?

Telia sine hjelpesider finner du her.

  1. Telefon. Telefonnummer: +47 92405050.
  2. Åpningstider telefon – mobilkunder. Hverdager 08 – 20.
  3. Åpningstider telefon – TV- og bredbåndskunder. Hverdager 08 – 20.
  4. Åpningstider Telefon – Faktura. Hverdager 08 – 20.
  5. Chat. Chat med kundeservice her.
  6. Åpningstider Chat.
  7. Kontaktskjema.
  8. Sosiale Medier.
Hva er vipps mobilabonnement? Vipps lanserer i dag det de kaller Norges første «mobilapponement», hvor alt man trenger å gjøre for å bestille er å «slå det på» i Vipps-appen. De frister også med endeløs data rollover (at ubrukte data i én måned legges til på neste måneds datakvote), slik at du kan fortsette å spare data så lenge du vil.

Også, hva er fritt abonnement talkmore?

0,5 GB 149,–/mnd.

By Ida Taddei

Hvor kan jeg få tak i bombrikke? :: Hvor kan jeg kjøpe Telenor kontantkort?
Nyttige lenker