Hjem > H > Hvordan Levere Eksamen På Inspera?

Hvordan levere eksamen på Inspera?

Hvordan levere inn en besvarelse i Inspera:

  1. Logg på Inspera med Feide for å finne oppgavesettet.
  2. Besvar oppgaven i et worddokument på din egen maskin.
  3. Åpne prøven og velg Last opp fil.
  4. Du kan laste opp besvarelsen din flere ganger.
  5. Besvarelsen blir automatisk levert når fristen for innlevering er omme.

Les mer

Også, hvordan finne kandidatnummer hinn?

Når du har åpnet prøven/eksamen i Inspera vil du se gjenstående tid på eksamen og kandidatnummer oppe i venstre hjørne av skjermen. Hva er digital eksamen? Ved digital skoleeksamen må du ta med deg din egen bærbare datamaskin til eksamen. Før eksamensdagen må du klargjøre maskinen din til eksamen, og du er selv ansvarlig for at din bærbare datamaskin fungerer under eksamen.

Hvor skrive kandidatnummer?

Det er viktig at du ikke skriver navn eller andre ting som kan identifisere deg i besvarelsen. Må jeg skrive kandidatnummeret mitt i oppgaven? Ja, studenten må selv påføre emnekode, kandidatnummer og innleveringsdato i topp-/bunntekst av sin besvarelse. Så, hva er kandidatnummer? Studentnummer og kandidatnummer

Kandidatnummer er unikt og ikke det samme som studentnummer. Du får nytt kandidatnummer til hver eksamen, og det vil være tilgjengelig i din Studentweb senest en uke før eksamensdato.

Hva er Inspera Assessment?

Inspera Assessment er Universitetet i Bergens sitt system for digital vurdering. Systemet utvikles av Inspera AS i samarbeid med blant andre Universitetet i Bergen, Universitetet i Agder og Universitetet i Oslo. Systemet ble i hovedsak innført ved UiB våren 2015, og ble tatt i bruk i stor skala høsten 2015. Kan man levere flere ganger i inspera? Introduksjon. Hovedansvarlig kan velge at prøver som er satt opp uten sikker nettleser, for eksempel hjemmeeksamen, leveres automatisk når prøvetiden for kandidaten utløper. Kandidaten kan endre besvarelsen et ubegrenset antall ganger før innlevering skjer.

Hvordan skrive en god eksamensoppgave?

Dette må en akademisk tekst inneholde

  1. Innledningen skal være kort, cirka ti prosent av teksten. Skriv om hvordan du tolker oppgaven, hva du vil skrive om og hvordan du har valgt å strukturere besvarelsen.
  2. I hoveddelen skal du svare på spørsmålene i oppgaven.
  3. Avslutningen skal være kort, cirka ti prosent av teksten.
Tilsvarende, når får man svar på eksamen hinn? Sensurfrist er 3 uker fra eksamensdagen. For masteroppgaver og større selvstendig arbeid over 25 studiepoeng er sensurfristen 6 uker. Det kan gjøres unntak for enkelteksamener. Sensuren vil bli kunngjort i Studentweb den aktuelle dagen.

Tilsvarende, hvordan finne tema til bacheloroppgave?

Velg et tema du er interessert i

Når du skal skrive en stor oppgave som sannsynligvis kommer til å kreve blod, svette og tårer, er det lurt å velge et tema du selv har en interesse for. Det trenger ikke være noe du allerede kan mye om - temaet for oppgaven kan like gjerne være noe du ønsker å vite mer om.

By Waterer

Kan man ta opp eksamen etter bachelor? :: Hvordan få vekk cookies?
Nyttige lenker