Hjem > H > Hvordan Få Tekst-Tv På Nrk?

Hvordan få tekst-tv på NRK?

Åpne NRK TV-appen og velg ønsket innhold. Kontroller at teksting er aktivert. Om du ikke har teksting aktivert kan dette aktiveres ved å sveipe opp med en finger på styreflaten og velge norsk tekst, eller du kan holde nede Siri-knappen og si «Skru på norsk tekst».

Les mer

Hvordan få tekst-tv på tv2?

Hvordan slå på tekst? Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger. Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av. Dessuten, er tekst-tv borte? Digitalt tekst-TV ble imidlertid avviklet 1. februar 2012, mens den analoge versjonen fortsatte som før. Fra 1. januar 2009 ble NRK Tekst-TV reklamefritt.

Hvordan få på tekst på Altibox?

Trykk på Altibox-knappen på fjernkontrollen bla deg bortover med pilknappene til du kommer til innstillinger, og trykk OK. Velg Språk og tekstvalg og trykk OK. Standard undertekster kan settes til på eller av. Hvem tekster på NRK? Teksting på NRK-TV, NRKs nettspiller: Alle programmer du ser i opptak via NRKs nett-tv, er som regel tekstet.

Angående dette, hva er nummeret til tv 2?

TV2 - 98702232 - 180.no. Hvordan legge til tekst på film? Filmteksting/dubbing. For å aktivere eller deaktivere filmteksting i utenlandske filmer, klikker du på CC-knappen i nedre venstre hjørne av videoavspilleren. For filmer som er tekstet på mange språk, kan det hende du må klikke på CC-knappen og bla gjennom tekstingmenyen for å se om tekster på ditt språk er tilgjengelig

Angående dette, hvordan få undertekst på t we?

Undertekster og lyd

☰ eller OPTIONS-knappen på fjernkontrollen. Velg undertekster for å skru de av, på eller sette på teksting for hørselshemmede.
Folk spør også hvordan få tekst-tv på telia box? Slik slår du på undertekster

  1. Trykk på hjem-knappen (den ser ut som et lite hus)
  2. Gå til "Innstillinger" (ser ut som et tannhjul)
  3. Gå til "Tilgjengelighet" og så "Teksting"
  4. Velg hvilket språk og hvilken farge teksten skal ha – ofte er gul skrift på sort eller blå bakgrunn godt synlig.

Du kan også spørre hvordan få tekst på nrk nett tv apple tv?

Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet

  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.

By Kiel

Hvordan fjerne tekst på TV Altibox? :: Hvordan ta opp lyd på Samsung?
Nyttige lenker