Hjem > H > Hvem Har Bring?

Hvem har Bring?

Bring AS
MorselskapPosten Norge
HovedkontorOslo
LandNorge
StyrelederSiv Jahr

Les mer

Angående dette, hvilke dager kjører bring?

Pakke på døren: Levering på kveldstid skjer fem dager i uken i byer og tettsteder. Levering på dagtid fem dager i uken i distriktene. Noen mindre tettsteder vil ha levering annenhver dag. Folk spør også hva er mottakers referanse? Mottakers referanse: Dette er ikke et felt som må fylles ut, men dersom mottaker skal betale frakten, er dette det som mottaker får som referanse på fakturaen sin. Dersom du har registrert et kunderegister i MINe over dine mottaker kunder, vil du kunne taste inn kundens kundenr.

Så, hva er en servicepakke?

Transporttid er normalt 1–3 virkedager, avhengig av strekning. Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Angående dette, er det sporing på brev? All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt.

Ta dette i betraktning, er det mulig å hente pakke uten hentelapp?

Ettersom pakken faktisk er levert på postkontoret, kan det være at du kan hente ut pakken uten å ha fått hentelapp. Ta med deg legitimasjon og sporingsnummeret til postkontoret, og hør om du kan hente ut pakken. Hvis du vil være sikker på at du ikke tar en bomtur, kan du ringe Postens kundeservice først. Tilsvarende, hvordan hente pakke i pakkeboks? For å hente pakker i Pakkeboks bruker du Posten-appen. Du vil få beskjed når pakken er på vei og når den er klar til å hentes. Når du skal hente pakken din, bruker du appen til å åpne luken i automaten.

I forhold til dette, hvordan hente pakke på posten?

Når du har en pakke på vei, sender vi en digital nøkkel til din Posten-app. En digital nøkkel er usynlig, men gjør deg i stand til å åpne pakkeboksen og hente ut din pakke. Den digitale nøkkelen er helt unik, derfor der det ingen andre enn deg som kan åpne luken hvor din pakke ligger. Ta dette i betraktning, hva koster det å sende brev med sporing?

VektPris
0–350 g115,–
351–1000 g175,–
1001–2000 g275,–

Hvor mye i porto?

Pris per sendingTillegg per sending
Porto for sendingen + 495,–Forseglingstape 16,– kroner. 6,– kroner per 1000,– kroner når verdien overstiger 10 000,– kroner

By Alvy

Hvordan endre stavekontroll i Outlook? :: Hva er sporingsnummeret?
Nyttige lenker