Hjem > H > Hvordan Overføre Penger Til En Annen Konto?

Hvordan overføre penger til en annen konto?

Dersom den som skal overføre penger har nettbank kan hun overføre penger fra sin konto i nettbanken til en annen konto på samme måte som hun betaler regninger. Det er også mulig å be banken om å overføre, men banken krever et gebyr for å gjøre jobben.

Les mer

Angående dette, hvordan laste ned dnb app?

Last ned appen

Du kan også sende "APP" til 04800 eller søke etter "DNB Mobilbank" i App Store/Google Play for å laste ned appen.
Kan man vise legitimasjon på mobil? BankID på mobil er ein personleg, elektronisk ID som gir tilgang til offentlege tenester på høgaste sikkerheitsnivå, nivå 4. For å kunne ta i bruk BankID på mobil må du ha ein nettbankavtale med BankID og ein kodebrikke. Du kan berre aktivere BankID på mobil frå banken som gav deg BankID.

Så, hvordan skanne passet til bankid?

Skann passet ditt. Plasser bildesiden i passet ditt innenfor den hvite rammen på mobilskjermen. Bruk hjelpelinjene for rett plassering. Det vil lyse grønt på koden nederst i passet når den er riktig plassert. Hvordan få legitimasjon på mobil? Kontakt banken din for å få BankID

I de fleste banker får du BankID når du er 13 år, men noen banker har 15-årsgrense. BankID er gratis å skaffe seg, men det kan være en pris for bruk av BankID på mobil hos mobiloperatøren din. BankID med app er helt gratis.

Hvordan bruke QR-kode på Android?

Åpne den innebygde kameraappen på en kompatibel Android-enhet. Rett kameraet mot QR-koden. Trykk på banneret som vises på Android-telefonen eller -nettbrettet. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre påloggingen. Man kan også spørre hvordan logge inn på tv2 play med qr-kode? Logg inn, steg for steg

  1. Når du åpner TV 2 Play-appen, møtes du av et lignende bilde som på denne skjermen, med en så kalt QR-kode på venstre side, og bokstaver på høyre siden.
  2. Her ser du at kameraet sikter seg inn på QR-koden.
  3. Du har fått opp en unik kode på din TV-skjerm.

Derav, hvordan skanne med mobilen?

Skann dokumenter

  1. Åpne Google Disk-appen .
  2. Trykk på Legg til. nederst til høyre.
  3. Trykk på Skann .
  4. Ta et bilde av dokumentet du vil skanne. Juster skanneområdet: Trykk på Beskjær . Ta et nytt bilde: Trykk på Skann denne siden på nytt .
  5. Du lagrer det ferdige dokumentet ved å trykke på Ferdig .
Hvordan få Vipps kode? Betalingsløsningen Vippsnummer kan bidra til å redusere smitterisikoen og behovet for å bruke kort og kontanter. Har du allerede et produkt fra Vipps, kan du logge deg inn i VippsPortalen, gå til "Salgssteder" for å få et nytt Vippsnummer og QR-kode.

Tilsvarende, hvordan betaler jeg med vipps?

Slik fungerer det med integrert terminal:

  1. Trykk "Bank" på kasseapparatet, på samme måte som når kunden betaler med kort.
  2. Kunden kan selv velge mellom å betale med chip, tæppe kortet eller med Vipps.
  3. Om kunden betaler med Vipps, skanner kunden en QR-kode i terminalen og fullfører betalingen i appen.

By Obbard Wycuff

Hvordan tilkalle Siri? :: Hvor finner jeg QR-koden fra banken?
Nyttige lenker