Hjem > H > Hvordan Ringe Kontofon?

Hvordan ringe kontofon?

Det nye nummeret er 24 06 20 70 – her kan du sjekke saldo, og overføre penger mellom egne kontoer hele døgnet. Alt du trenger er din personlige kode. For å betale regninger må du benytte Telegiro. Da trenger du i tillegg en kodebrikke.

Les mer

Så, hva betyr bid 20b0?

Feilkode BID-20b0

Denne feilen oppstår når det er noko feil med nettlesaren du nyttar, eller dårleg internettforbindelse. Ei løysing kan vere å oppdatere eller bytte nettlesar.
Hvor finner jeg mine oppgaver DNB? Logg inn ved hjelp av lenken under. Skriv inn ditt fødselsnummer. Velg BankID eller BankID på mobil og logg inn. Klikk på knappen til venstre for Logg ut og velg Mine oppgaver.

Er 800 nummer gratis å ringe?

800-nummer

Gratis å ringe til fra fasttelefon. Det er mottager som betaler for samtalen, såkalt reversert taksering. Mange tror at det er gratis å ringe 800-nummer fra mobiltelefon, men dette er ikke tilfelle. Fra mobil: Man kan risikere å betale så mye som 3,99 kroner per minutt for slike samtaler.
Hvor mye koster det å ringe 02800? Det å ringe til 02800 har lik pris som det å ringe til et vanlig åttesifret telefonnummer.

Hvordan bruke kontofon?

Med Kontofon kan du sjekke saldo, overføre penger mellom egne kontoer ved hjelp av telefonen hele døgnet. Alt du trenger er din personlige kode. For å betale regninger kan du benytte TeleGiro. Da trenger du i tillegg en kodebrikke. Ta dette i betraktning, hvilket nummer for å sjekke saldo? Send KONTO til 04800. Du vil da få en SMS med saldo på alle dine kontoer med SMS-navn, og vil se hvilke navn du har lagt inn. Hvor mye koster SMS-tjenesten?

Hvordan sjekke saldo?

SMS. Send en SMS med kodeord RESTEN og ditt 11-sifrede kortnummer til 2258, og du vil motta en SMS med saldo og de 5 siste transaksjonene. Eks: Send "RESTEN 47131612345" til 2258. Kortnummeret finner du på baksiden av kortet. Og et annet spørsmål, kommer ikke inn på idporten? Har du tastet feil fødselsnummer/brukernavn, passord eller kode ti ganger blir du sperret for innlogging i 1 time. Innloggingsmetodene som tilhører ID-porten blir ikke påvirket av dette. Du kan fortsatt logge inn via for eksempel MinID eller BankID.

Derav, kommer ikke inn med bankid på mobil?

Får du ikke til å bruke BankID på mobil kan du forsøke følgende: La mobilen være avslått i minst ett minutt, ta ut og inn SIM-kort, og prøv på nytt. Se etter oppdateringer til mobilen. Hvis du finner en tilgjengelig oppdatering, last den ned og slå så telefonen av og på.

By Kurtz Donohoe

Hvorfor funker ikke BankID på mobil Nordea? :: Hvordan tømme papirkurven?
Nyttige lenker