Hjem > H > Hvordan Få Bort Cookies I Safari?

Hvordan få bort cookies i Safari?

For å fjerne loggen og informasjonskapsler går du til Innstillinger > Safari, og deretter trykker du på Tøm logg og nettsteddata. Fjerning av loggen, informasjonskapsler og nettleserdata fra Safari vil ikke endre Autoutfyll-informasjonen.

Les mer

I forhold til dette, hvordan surfe privat?

Hvis du ikke vil at Google Chrome skal huske aktiviteten din, kan du surfe privat på nettet i inkognitomodus. Åpne Chrome på datamaskinen. Nytt inkognitovindu øverst til høyre. Hvordan fjerne privat nettleser på Mac? Avslutt privat nettlesing

Lukk det private vinduet i Safari-appen på Macen, bytt til et Safari-vindu som ikke er privat, eller velg Arkiv > Nytt vindu for å åpne et vindu som ikke er privat.

Hva er privat modus?

Privat surfing, eller «inkognito modus» er en funksjonalitet som hindrer nettleseren i å lagre surfehistorikk og midlertidige data når du er på nett. Privat surfing, eller “inkognito modus” er en funksjonalitet som hindrer nettleseren i å lagre surfehistorikk og midlertidige data når du er på nett. Også, hva heter nettleseren til google? Chrome for Android

Den første stabile versjonen av nettleseren ble først utgitt . I tillegg til en ny UI kom Chrome med en rekke nye funksjoner: Find in page: en funksjon som skal gjøre det lettere for brukeren og søke etter bestemte ord i nettleseren.

Er Google en nettleser?

Google Chrome er en rask nettleser som er tilgjengelig kostnadsfritt. Før du laster den ned, kan du sjekke om Chrome støtter operativsystemet du bruker, og om enheten din oppfyller alle de andre systemkravene. Dessuten, hvilken nettleser bør man velge? Hvilken nettleser bør man bruke i 2021?Forklart!

  • Best i test: Brave Browser. Det er litt morsomt at den beste nettleseren er en som mange ennå ikke har kjennskap til, men Brave Browser er faktisk den raskeste nettleseren i 2020 og 2021.
  • Firefox som er godt alternativ.
  • Chrome gjør det greit.
  • Bruk Safari om du har Mac.

Følgelig, hvordan endre nettleser til chrome?

Velg Chrome som standardnettleser

  1. Åpne Google-innstillingene på Android-enheten din ved å gjøre ett av følgende (avhengig av enheten): Åpne innstillingsappen på enheten. Rull nedover, og velg Google.
  2. Trykk på Apper.
  3. Åpne standardappene dine: Trykk på Innstillinger. øverst til høyre.
  4. Trykk på Chrome .
Derav, hvordan endre nettleser på samsung? For å bytte standard nettleser på Android må du først og fremst laste ned appen til den nettleseren du vil ha. Deretter går du til Innstillinger, velger Apper og varsler, og klikker på Standardapper. Velg den som heter Nettleserapp, så klikker du på den nettleseren du ønsker som standard på Android-telefonen din.

Også, hva er siste versjon av safari?

Safari
Utvikler(e)Apple
Nyeste versjon14.0.3 (macOS) 14.0 (iOS)
OperativsystemmacOS iOS iPadOS Windows (2007–2012)
Skrevet iC++

By Lyndes Ellinghuysen

Er Google en nettleser? :: Hva er Safari på iPhone?
Nyttige lenker