Hjem > H > Hvordan Redigere Hjemskjerm Ios 14?

Hvordan redigere hjemskjerm iOS 14?

Slik redigerer du din hjemmeskjerm

  1. Du må selvfølgelig oppdatere telefonen til iOS 14.
  2. Trykk og hold på et tomt område av skjermen til alle apper begynner å riste - eller velg rediger hjem-skjerm på en av appene.
  3. Oppe til venstre kommer et pluss-tegn - her får du opp den nye widget-menyen.

Les mer

Hvordan restarte en iPhone?

Start iPhone på nytt

  1. Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises.
  2. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av.
  3. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på sideknappen (på høyre side av iPhone) inntil du ser Apple-logoen.
Hvordan finne mobil som er slått av? iPhone: Logg inn med din Apple-ID i iCloud i nettleser på telefon eller PC, og velg «Finn iPhone». Da får du opp et kart og en prikk som viser hvor telefonen er. Grønn prikk betyr at telefonen er online, mens grå betyr avslått. Trykk på (i) og velg «Spill av lyd», hvis ikke telefonen er i umiddelbar nærhet.

Hvor er nettverk?

Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk av flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten eller eiendelen din. Så, hvordan spore opp en samsung? Du logger deg på android.com/devicemanager med samme Google-konto du bruker på telefonen din. Her velger du hvilken telefon du ser etter. Den du brukte sist vil vises automatisk. Tjenesten vil spore telefonen din med en gang du er logget på, og vise den på et kart dersom den finner den.

I forhold til dette, hva gjør du hvis du mister telefonen din?

Er telefonen stjålet må du anmelde tyveriet til politiet før du kan melde inn en forsikringssak. Dette gjør du ved å møte opp på en politistasjon eller via nett. Politiet kan også få den stjålne mobilen sperret i EIR, et internasjonalt register som sørger for at mobiltelefoner ikke kan brukes eller selges videre. Kan man spore en avslått mobil? Kan spore avslått telefon

Alternativt må du slå av telefonen og ta ut batteriet. Selv i avslått modus kan telefonen din nemlig spores. - Selv om man slår av telefonen, vil mange telefoner fremdeles utføre noen få funksjoner, sier Rick McElroy, som jobber med sikkerhetsstrategi for firmaet Carbon Black.

Hva koster WhatBird?

Appen er gratis, og finnes i både App Store og Google Play. Artikkelen er flere år gammel. Appen heter «WhatBird», og er utviklet av ablemagic AS i Trondheim med støtte fra Miljødirektoratet og NTNU. Folk spør også hvilke fjelltopper ser jeg? Hva heter fjellet du ser på? Med appen iSikte retter du mobilens kamera mot fjell, sjø, øyer og landskap i nærheten – så får du navn på skjermen, «svevende» over de utvalgte destinasjonene. Sjekk skredfare! Med Varsom kan du følge med på skredfaren over hele landet.

Hvordan bruke i sikte?

Orienter deg på kartet

Du kan også bruke appen iSikte til å se på kart. Flytt mobilen din tilbake til vertikal posisjon, så kommer menyen opp igjen. Velg fanen «kart». Da ser du din nåværende plassering og steder som er i nærheten.

By Marala Bhola

Hvor finner man Appbiblioteket? :: Hvor er biblioteket på iPhone?
Nyttige lenker