Hjem > H > Hvordan Finne Airpods Som Er Tom For Strøm?

Hvordan finne AirPods som er tom for strøm?

Du kan gjøre dette via iCloud.com eller Find-appen – for eksempel på din iPhone. Lyden blir gradvis høyere i to minutter – eller til du finner dine AirPods. Hvis du har mistet dem to forskjellige steder, kan du velge aktivere den høyre eller den venstre, så kun én piper av gangen.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvor lang rekkevidde har airpods?

Rekkevidden er slik som vi opplever med andre Bluetooth-enheter, rundt ti meter, og det er ingenting spesielt å spore der. Ta dette i betraktning, hvordan restarte airpods? Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt. Du kan endre innstillingene dine på nytt.)

Også, hvor er nettverk?

Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk av flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten eller eiendelen din. Er AirPods 1 vanntett? AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene.

Hvor mye koster 1 AirPod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK
Hvor lang rekkevidde har AirPods Pro? For øvrig er rekkevidden på AirPods Pro glimrende, blant klassens aller beste. Vi kunne gå over 50 meter ute i friluft, før vi fikk plagsomme dropouts. Meget bra.

Deretter, er airpods verdt pengene?

TechRadar Verdict. Trådløs lading og raskere paring er riktignok nyttig, men AirPods (2019) representerer likevel ikke en betydelig forbedring sammenlignet med forgjengeren. Både lyden og designet er det mangler ved, og batterikapasiteten burde absolutt vært større. Likevel skal man ikke avskrive AirPods helt. Er AirPods verdt det? Om AirPods Pro er verdt prisen er opp til deg, men etter å ha testet disse over en lengre periode, kan vi allerede her konkludere med at dette er de beste trådløse øreproppene vi har prøvd – i hvert fall så lenge du har en iPhone.

Ta dette i betraktning, når bare en airpod virker?

Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

By Jegger Rampa

Hvordan få av AirPods deksel? :: Hvordan finne AirPods som er frakoblet?
Nyttige lenker