Hjem > H > Har Telia Skylagring?

Har Telia skylagring?

Du kan bruke Telia Sky på Windows, Mac, iOS og Android. Vi anbefaler at du laster ned appen til alle enhetene dine. Du logger inn på Telia Sky med samme brukernavn og passord som du bruker på Min Side.

Les mer

Tilsvarende, hvorfor lagre i sky?

Ved å flytte alle systemer ut i skyen får dine medarbeidere tilgang til arbeidsverktøy, tjenester og dokumenter uansett hvor de befinner seg – det eneste de behøver er tilgang til internett. Skybaserte applikasjoner gjør det enklere for dine ansatte å dele filer seg imellom og ha en sømløs workflow. Hvordan ta vare på gamle bilder? Slik tar du vare på bilder

  1. Unngå syre. Fotoalbum, porteføljer, rammer og lignende bør være laget av syre- og ligninfritt papir, og eventuell PVC-fri plastikk.
  2. Bruk hansker.
  3. Ikke bruk saksen på polaroid.
  4. Kjølig, mørkt og tørt.

Hvordan oppbevare gamle bilder?

​Oppbevaring av gamle bilder og negativer

​Dette tar du best vare på ved å oppbevare alt tørt, mørkt og kjølig. Plast, tape og lim kan i tillegg til varme og lys, ødelegge kvaliteten på bildene.
Så, hvordan overføre bilder fra mobil til harddisk? For Android-telefon er nok dette det enkleste: Bruk en USB-kabel. Kjøper du en mobiltelefon i dag følger det stort sett alltid med en USB-kabel. Koble den til telefonen og maskinen din. Hvis du har PC vil den dukke opp under Min datamaskin som en ekstern harddisk, som om du koblet til en minnepinne.

Så, hvordan få stedsnavn på bilder på iphone?

Slik gjør du det:

  1. Gå til Innstillinger > Personvern og velg Stedstjenester.
  2. Velg en app, og slå deretter Nøyaktig posisjon på eller av.
Hvordan flytte bilder iPhone? Åpne et album og velg bildet du trenger. Velg "Legg til i album" for å flytte bilder til et annet album.

Hvordan arkivere bilder på iPhone?

Trykk på et bilde for å åpne det, og trykk deretter på Del . For å velge flere bilder ruller du bildene til venstre eller høyre og trykker på dem du vil arkivere. Trykk på Arkiver bilde. Trykk på Velg, etterfulgt av bildene du vil arkivere. Så, blir bilder slettet fra icloud? Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen.

Hvordan få tilgang til bildene på iCloud?

iCloudtilgang

På iCloud.com

  1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Gå til iCloud Drive.
  3. Nederst til høyre velger du Nylig slettede objekter.
  4. Bla gjennom listen med filer.

By Kay

Hvordan stille inn sub? :: Hvor lagres bildene?
Nyttige lenker