Hjem > H > Hvordan Finne Ut Hvem Som Eier En Nettside?

Hvordan finne ut hvem som eier en nettside?

www.slettmeg.no), kan du gå inn på nettsiden til Norid for å få hjelp. Norid har opplysninger og kontaktdetaljer for alle nettsider med norsk domene. Der kan du søke opp nettsiden du vil ha informasjon om, og du får da frem hvem som er ansvarlig for nettsiden samt kontaktinformasjon som telefonnummer og e-postadresse.

Les mer

Så, hva er et webhotell?

Et webhotell er en tjeneste på en webserver som gjør en bruker i stand til å publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere hjemmesider. Plassen på webhotellet knyttes som regel til et domenenavn og inkluderer som oftest også e-postadresser. Derav, er domeneshop bra? Domeneshop er ledende aktør på det norske domenemarkedet, og har også gode tjenester innen webhotell. Med over 20 års erfaring, god kundesupport og fornuftige priser kan Domeneshop være en god partner for dine nettsider!

Deretter, hva er one com?

One.com er en dansk tilbyder av tjenester innen domene og webhotell. Selskapet ble etablert i 2002 under navnet B-one, før de i 2006 endret navn til One.com. One.com har en internasjonal tilstedeværelse der de tilbyr sine tjenester til over 1.5 millioner kunder fra 149 land. Hvor mye koster det å sette opp en nettside?

Tidsbruk (i timer)Tilnærmet pris for en nettside, i $
en nettside som Facebook (grunnleggende sosiale nettverk)600 t +42000
en nettside som eBay (enkel nettbutikk)600 t +42000
en nettside som legal zoom1300 t +96000
en nettside som WeedMaps400 t +28000

Folk spør også hva er et domene?

Domene er et område hvor man har sakkunnskap og føler seg hjemme; et arbeidsfelt eller område som man har en viss myndighet over. I forhold til dette, hvem eier et domene? Eier av et . no-domener kan være en privatperson eller firma med adresse i Norge. Internasjonalt krever også ICANN (Internet Corporation for Assignes Names and Numbers) at alle domener skal vise korrekt informasjon om eier og kontaktperson. Av denne grunn har det dukket opp bedrifter som operer som mellommenn.

Hvordan bruke et domene?

Domene er et administrativt delområde i et datasystem eller datanettverk. På internett brukes domene eller domenenavn om en organisasjons unike navn på internett, for eksempel ibm.com eller telenor.no. De siste bokstavene i et domenenavn (her .com og . no) hører til et begrenset antall toppnivådomener. Folk spør også hvorfor ha domene? Med ditt eget domenenavn skaper du enkelt en egen blogg/hjemmeside/webbutikk der du eier og kontrollerer alt innhold. Får du med de mest relevante søkeordene for din virksomhet i noen av domenenavnene du registrerer så hjelper det deg dessuten på veien opp mot rankningstoppen i diverse søkemotorer.

Hvordan registrere et domene?

Alle søknader må sendes inn via en registrar. Gå inn på www.norid.no for å finne en oversikt over registrarer som Norid har avtale med, og les mer om registreringsvilkårene. På Norids side finner du også en oversikt over hvilke geografiske og generiske toppdomener du kan registrere under.

By Kleeman Bitler

Hvor lagres bildene? :: Hvor mye koster et domenenavn?
Nyttige lenker