Hjem > H > Hvis Celle Er Blank?

Hvis celle er blank?

Hvis en celle er blank, er resultatet statusen "Åpen". Hvis cellen inneholder verdi (en dato i dette tilfellet, men det kan være hvilken som helst verdi), returnerer formelen "Closed". Effekten av å vise "Lukket" i lysegrå oppnås med en betinget formateringsregel.

Les mer

Hvordan bruke summer hvis?

Hvis du vil, kan du bruke vilkårene på ett område og summere de tilsvarende verdiene i et annet område. Formelen =SUMMERHVIS(B2:B5, "John", C2:C5) summerer for eksempel bare verdiene i området C2:C5 der de tilsvarende cellene i området B2:B5 er lik "John". Hvordan bruke Xlookup? XLOOKUP-funksjonen søker i et område eller en matrise, og returnerer deretter elementet som tilsvarer det første samsvaret det finner. Hvis det ikke finnes noen treff, kan XOPPSLAG returnere det nærmeste (omtrentlige) treffet. *Hvis den utelates, returnerer XOPPSLAG tomme celler den finner i lookup_array.

Hvis større eller lik Excel?

Syntaks av større enn eller lik er A> = B, der A og B er numeriske eller tekstverdier. I større enn eller lik operatør A-verdi sammenlignes med B-verdi vil den komme tilbake i to tilfeller, det ene er når A større enn B og det andre er når A er lik B. Hvordan farge celler i Excel? Bruke et mønster eller fylleffekter

  1. Merk cellen eller celleområdet du vil formatere.
  2. Klikk Hjem > dialogboksvelgeren Formater celler, eller trykk CTRL+SKIFT+F.
  3. Velg fargen du vil bruke, under Bakgrunnsfarge på Fyll-fanen.

Folk spør også hvis logisk test?

HVIS-funksjonen er en av de mest populære funksjonene i Excel, og du kan foreta logiske sammenligninger mellom en verdi og det du forventer. Et HVIS-uttrykk kan derfor ha to resultater. Det første resultatet er hvis sammenligningen er SANN, og det andre er hvis den er USANN. Hvordan slå sammen to celler med tekst i Excel? Slå sammen tekst fra to eller flere celler til én celle

  1. Klikk på cellen der du vil plasser de kombinerte dataene.
  2. Skriv inn =, og velg deretter den første cellen du vil slå sammen.
  3. Skriv inn & og bruk anførselstegn med et mellomrom.
  4. Velg den neste cellen du vil slå sammen, og trykk på ENTER.

Hvorfor får man verdi i Excel?

#VERDI er måten Excel sier at «Det er noe galt med måten formelen er skrevet inn på. Eller, det er noe galt med cellene du refererer til.» Feilen er svært generell, og det kan være vanskelig å finne den nøyaktige årsaken til den. Informasjonen på denne siden viser vanlige problemer og løsninger for feilen. Så, hvordan bruke autosummer i excel? Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig.

Ta dette i betraktning, hva heter vlookup på norsk?

EngelskNorsk
VLOOKUPFINN.RAD

By Engedus Missildine

Hvordan gange celler i Excel? :: Hva betyr viste?
Nyttige lenker