Hjem > H > Hvis Man Mister En Airpod?

Hvis man mister en AirPod?

Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

Les mer

Tilsvarende, hvor lenge varer airpods?

AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid15 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid17 eller opptil 2 timer med taletid. Angående dette, kan man kjøpe 1 airpod? Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Hvor mye koster 1 AirPod Pro?

Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-. Også, hva koster det å kjøpe 1 airpod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK

Er AirPods 1 vanntett?

AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene. Hva er forskjellen på AirPods 2 og 3? De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3.

Deretter, hvordan finne 1 airpod?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd. Hvordan koble til en ny AirPod? Gå til Hjem-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Åpne etuiet – med AirPods inni – og hold det ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. En konfigurasjonsanimasjon vises på skjermen. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Hvordan få av AirPods deksel?

For å fjerne AirPods-dekselet ditt, må du trykke på bunnen av dekselet, der du setter inn laderen. For å fjerne et deksel som sitter fast, anbefaler vi å bruke en liten gjenstand for å skyve AirPods ut av dekselet (men ikke en for liten gjenstand, vi vil ikke at den skal forårsake skade på ladeinngangen).

By Imogene

Hvordan fikse lyd på AirPods? :: Er AirPods 3 bedre enn AirPods Pro?
Nyttige lenker