Hjem > H > Hva Skjer Hvis Man Sletter En Samtale På Messenger?

Hva skjer hvis man sletter en samtale på Messenger?

Nesten helt i bunnen får du valget om å «Slette samtale», og ved å klikke på denne forsvinner hele samtaleloggen. Når du klikker her forsvinner loggen permanent fra din profil, men den blir altså ikke fjernet fra den du har hatt samtalen med.

Les mer

Hvordan oppheve blokkering Messenger?

Hvordan fjerner jeg blokkeringen av noen i Messenger?

  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.
  2. Trykk på Personvern i menyen.
  3. Trykk på Blokkerte kontoer.
  4. Trykk på navnet på personen du vil slutte å blokkere.
  5. Trykk på Fjern blokkering av meldinger og anrop.
Hva er Forsvinnings modus Messenger? Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene.

Hvordan gjøre seg usynlig på chat?

Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av" Hvordan skjule noen på Messenger? Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:

  1. Trykk på Personer helt nederst.
  2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
  3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].

Når vises det at du er aktiv på Messenger?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv, nylig har vært i samme chat som dem eller når du nylig var aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen. Hvordan se om noen er aktiv på Messenger? Slik ser du hvem som er aktive i Messenger: Folk som vises i Aktiv-fanen eller har en , er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Når Aktiv-statusen din er på, vises du som aktiv, nylig aktiv eller for øyeblikket i samme chat som vennene og kontaktene dine på denne profilen.

Tilsvarende, når vises aktiv på messenger?

Du kan slå på Aktiv-status for å vise når du er aktiv eller nylig har vært aktiv. Hvis du slår av Aktiv-status, vises du fortsatt som aktiv eller nylig aktiv andre steder der du bruker Facebook eller Messenger, med mindre du også slår av Aktiv-status på disse stedene. Folk spør også hva betyr levert? Utgangspunktet er at tingen skal leveres i samsvar med det som positivt er avtalt mellom partene. Partene avtaler fritt om tingen skal hentes på forretningsstedet til selger (hentekjøp), eller leveres/sendes hjem til kjøper (sendekjøp) eller leveres til et bestemt utleveringssted (plasskjøp).

Hvorfor blir ikke meldinger sendt på Messenger?

Noen grunner til at du ikke kan sende meldinger: Du har sendt mange meldinger nylig. Meldingene dine brøt Facebooks standarder. Problemer med appen, telefonen eller Internett.

By Juetta Slanker

Hvordan skru av Forsvinningsmodus? :: Hva er dine personlige verdier?
Nyttige lenker