Hjem > H > Hvordan Bruke Summer Hvis?

Hvordan bruke summer hvis?

Hvis du vil, kan du bruke vilkårene på ett område og summere de tilsvarende verdiene i et annet område. Formelen =SUMMERHVIS(B2:B5, "John", C2:C5) summerer for eksempel bare verdiene i området C2:C5 der de tilsvarende cellene i området B2:B5 er lik "John".

Les mer

Hvordan bruke hvis sett?

SETT-funksjonen kontrollerer om én eller flere betingelser er oppfylt og returnerer en verdi som svarer til den første SANNE betingelsen. HVIS. SETT kan brukes istedenfor flere nestede HVIS-setninger og er mye enklere å lese med flere betingelser. Man kan også spørre hvis eller og excel? OG – =HVIS(OG(noe er SANN, noe annet er SANN), verdi hvis SANN, verdi hvis USANN) ELLER – =HVIS(ELLER(noe er SANN, noe annet er SANN), verdi hvis SANN, verdi hvis USANN) IKKE – =HVIS(IKKE(noe er SANN), verdi hvis SANN, verdi hvis USANN)

Hva betyr dollartegn i Excel?

Hvordan låse en celle i Excel

Noen ganger trenger vi å låse funksjonene til en fast celle. Da bruker vi dollartegn. Med dollartegn låser du funksjonen. Det som heter absolutt referanse.
Så, hvordan skrive inn formler i excel? Opprette en enkel formel i Excel

  1. Klikk i cellen i et regneark der du vil sette inn formelen.
  2. Skriv inn = (likhetstegn), etterfulgt av konstantene og operatorene (opptil 8192 tegn), som du vil bruke i beregningen. I dette eksempelet kan du skrive inn =1+1. Obs!:
  3. Trykk på ENTER (Windows) eller RETURN (Mac).

Ta dette i betraktning, hvordan bruke autosummer i excel?

Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig. Hva heter Vlookup på norsk?

EngelskNorsk
VLOOKUPFINN.RAD

Hvordan gange celler i Excel?

Multiplisere tall i en celle

Hvis du vil gjøre dette, bruker du den aritmetiske operatoren * (stjerne). Hvis du for eksempel skriver inn =5*10 i en celle, viser cellen resultatet 50.
Hvis i hvis formel? Bruk HVIS-funksjonen, en av de logiske funksjonene, for å returnere én verdi hvis en betingelse er sann, og en annen verdi hvis den er usann. Eksempel: =HVIS(A2>B2;"Over budsjettet";"OK") =HVIS(A2=B2,B4-A4,"")

Angående dette, hvis større eller lik excel?

Syntaks av større enn eller lik er A> = B, der A og B er numeriske eller tekstverdier. I større enn eller lik operatør A-verdi sammenlignes med B-verdi vil den komme tilbake i to tilfeller, det ene er når A større enn B og det andre er når A er lik B.

By Corell Gappu

Hvordan regne ut gjennomsnitt på Excel? :: Hva skjer hvis Excel?
Nyttige lenker