Hjem > H > Hva Betyr Åpent Kjøp Elkjøp?

Hva betyr åpent kjøp Elkjøp?

09 - Returrett i forbindelse med åpent kjøp

For kjøp hvor Elkjøp Norge AS er selger tilbys 50 dagers returrett på uåpnede produkter med de begrensninger som følger av Elkjøps 100 % fornøyd-garanti. Ta med produktet og kvittering til butikk innen 50 dager, så får du enkelt og greit pengene for kjøpet tilbake.

Les mer

Også, hvor lenge varer elkjøps prisgaranti?

Elkjøps prisgaranti varer i 50 dager etter kjøpet, men du får til gjengjeld tilbakebetalt differansen. Hva betyr 100 dagers åpent kjøp? Nettbutikk og fysiske butikker

Det er dermed stor avstand mellom hva som tilbys under «åpent kjøp» ved nettbutikker og ved fysiske butikker. Zalando skriver eksempelvis på sine nettsider under hyperlenken «100 dagers åpent kjøp» at kunden kan prøve varene, og at varene ikke behøver å returneres i originalemballasjen.

Følgelig, hva betyr åpent kjøp xxl?

100 dagers åpent kjøp/Byttegaranti

Hos oss får du pengene tilbake hvis du angrer kjøpet. Uavhengig av om du har handlet på nett eller i et av våre varehus. Gjelder også salgsvarer! Noen få varer er unntatt fra 100 dagers åpent kjøp.
Man kan også spørre hvordan fungerer Åpent kjøp? Dersom du vil benytte deg av Åpent Kjøp, er det viktig at du setter deg inn i følgende: Et produkt som returneres må være i samme stand som da det ble kjøpt. Vi må dessverre avvise produkter som bærer preg av utstrakt bruk eller har synlige skader/riper. Produktet må være rengjort.

Tilsvarende, hva betyr outlet vare?

Outlet-konseptet går ut på å selge store lagre av fjorårets kolleksjon, b-varer samt overproduksjon. Du finner altså ikke årets nyheter der. De mest vanlige varetypene er klær, sko og kjøkkenutstyr. For disse varegruppene blir det svært mye overskuddsvarer, samtidig som avansen er høy. Folk spør også hvordan fungerer prismatch? "Å matche" vil si at de gir deg tilsvarende pris som om du skulle ha vært kunde hos strømselskapet som har den laveste prisen for samme type strømavtale. Typisk reklamerer selskapene som følger: "Tilbys det billigere strøm av en annen strømleverandør innenfor den gitte perioden matcher vi prisen".

Har Elkjøp Prismatch?

Slik fungerer vår Prismatch

I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prismatch gi deg markedets laveste pris i kjøpsøyeblikket. Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris.
Man kan også spørre hvor lenge varer klikk og hent elkjøp? Slik fungerer Klikk og Hent:

Varen er reservert fra du mottar SMS-en og ut neste arbeidsdag. Du betaler ingen ekstra kostnader eller frakt og kan hente varen når det passer deg.

Tilsvarende, når gjelder angrefristen fra?

Angrerett. Forbrukeren har i utgangspunktet angrerett i 14 dager. Dette gjelder ved handel fra alle EØS-land. For tjenester starter fristen å løpe dagen etter at avtalen er inngått, mens fristen ved kjøp av varer løper fra dagen etter at varen er mottatt.

By Jaymie

Når kan man kreve pengene tilbake? :: Er 2 juledag rød dag?
Nyttige lenker