Hjem > H > Har Elkjøp Prisløfte?

Har Elkjøp prisløfte?

Slik fungerer vår Prismatch

I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prismatch gi deg markedets laveste pris i kjøpsøyeblikket. Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris.

Les mer

Hva betyr prisløfte?

Prisløfte: Innebærer at kjeden gir deg prisavslag dersom du kan dokumentere at konkurrerende butikker selger den aktuelle varen til lavere pris. Kalles også "prisgaranti". Hvor lenge varer Prismatch Elkjøp? Prisløftet sier: "Vårt prisløfte gjelder ved kjøp og i 30 dager etter kjøpet. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen, betaler vi deg differansen tilbake."

Derav, hvordan fungerer prismatch?

"Å matche" vil si at de gir deg tilsvarende pris som om du skulle ha vært kunde hos strømselskapet som har den laveste prisen for samme type strømavtale. Typisk reklamerer selskapene som følger: "Tilbys det billigere strøm av en annen strømleverandør innenfor den gitte perioden matcher vi prisen". Tilsvarende, hvordan fungerer prisgaranti? De har rettet blikket sitt mot butikker som Elkjøp, Komplett og mange andre, som reklamerer for såkalt prisgaranti. Hvis kunder hos dem kjøper et produkt og finner et det samme produktet til en lavere pris et annet sted etterpå, vil butikken matche prisen.

Hva betyr 30 dagers prisløfte?

Prisløftet gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner et XXL-varehus. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen hos oss, betaler vi deg differansen tilbake. Man kan også spørre er det prismatch på power? Power har ikke prisgaranti, men lover at deres prisrobot skal justere prisene i butikk automatisk slik at Power har de «laveste prisene på flest sammenliknbare varer i elektrobransjen».

Folk spør også hvordan finne kvittering på xxl?

Hvordan får jeg e-kvittering? Skann QR-koden din i kassen når du handler, så sender vi deg e-kvittering på epost. Har du ikke med deg QR-koden kan du oppgi mobilnummer i kassen, og du mottar e-kvittering på epost. Hvor er lageret til Elkjøp? Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk!

Hva er Outlet vare?

Et outlet selger overskuddslager, utgående modeller og egne produktlinjer direkte til konsument, uavhengig av detaljhandelen som distribusjonskanal.

By Rucker

Har Elkjøp angrerett? :: Hvilke skader erstattes av din trafikkforsikring?
Nyttige lenker