Hjem > H > Hvilke Land Er Spar I?

Hvilke land er SPAR i?

Spar (merkenavnet versalisert SPAR) er en nederlandsk butikkjede med nær 12 770 dagligvarebutikker i 48 land, hovedsakelig i Europa, men også i Sør-Afrika, Australia, Mauritius og Argentina. I Norge er det ca. 263 lokale supermarkeder.

Les mer

Hva betyr SPAR på nederlandsk?

Setter du sammen forbokstavene i slagordet får du SPAR, som på nederlandsk betyr grantre. - Og det er navnet og logoens opphav.. Grossistselskapet Joh. Johannson AS fikk rettighetene til å bruke SPAR i Norge i 1984, men først i 1993 ble de første SPAR-butikkene åpnet her. Hvilke butikker er med i NorgesGruppen? NorgesGruppen er et landsdekkende handelshus med kjedekonsepter som KIWI, MENY, Joker, SPAR, Mix, Jafs, Deli de Luca med flere, i tillegg til det nasjonale grossistselskapet ASKO.

Følgelig, hva het spar før?

Meny og Ultra etableres i 1992, året etter kommer de første Spar-butikkene, mens Joker-kjeden kommer i 1997. Hvor mange SPAR butikker? SPAR er en supermarkedskjede bestående av 267 SPAR-butikker og 27 EUROSPAR-butikker over hele Norge. SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører.

Er Coop en del av NorgesGruppen?

NorgesGruppen, som er størst, har kjedekonseptene: Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Nærbutikken og Jacob's (to matbutikker på Holtet og Majorstuen i Oslo som ligner på Meny). Også Bunnpris er tilknyttet Norgesgruppens distribusjonskanal. Coop har kjedene: Obs, Extra, Coop Mega, Coop Prix, Coop Marked og Matkroken. Så, er rema med i norgesgruppen? Norgesgruppen er Norges største dagligvarekjede, og eier butikkene Kiwi, Meny, Joker og Spar. Sammen med Coop, Rema, Bunnpris og Kolonial.no utgjør de norsk dagligvare.

Er Coop medlem av NorgesGruppen?

Norgesgruppen: Har følgende butikker: Jakobs, Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken. Coop: Har følgende butikker: Coop Extra, COOP Mega, Coop OBS, Coop Prix. Hvem oppfant SPAR? SPAR er en nederlandsk franchisekjede innen dagligvarehandel dannet i 1932 av Adriaan van Well under navnet De Spar (nederlandsk for 'gran'). SPAR er blant verdens største på området og hadde i 2020 omtrent 13 500 butikker i 48 land.

Hva het meny før?

I 2015 ble Ultra og Centra-kjedene omprofilert til MENY. Ultra og Centra har sin bakgrunn fra CentraGruppen, grunnlagt av Ivar Kjell Eriksen i 1966 og solgt til NorgesGruppen i 2000.

By Lidstone Flennoy

Hva het kiwi før? :: Hvor mange sider har Google?
Nyttige lenker