Hjem > H > Hvordan Redigere Bilder Gratis?

Hvordan redigere Bilder gratis?

De beste gratisprogrammene for bilderedigering

  1. Windows Fotogalleri. Med Windows Fotogalleri kan du ordne alle dine fotografier på harddisken, gjøre enkle bilderedigeringer og dele bildene på sosiale medier.
  2. Pixlr.
  3. Google Foto.
  4. Gimp.
  5. Photoshop Express Editor.

Les mer

I forhold til dette, hvordan få bort en ting på et bilde?

Er du interessert i å fjerne større objekter i bildene din, kan lassoverktøyet i Photoshop hjelpe deg med det. Verktøyet er symbolisert med en lasso og hetter på lasso tool på engelsk. Du velger dette verktøyet og ”griper” objektet du ikke vil ha i bildet lenger, med lassoen. Hvordan redigere bort tekst på Bilder? TouchRetouch (Android)

  1. Last ned TouchRetouch-appen fra Google Play Store.
  2. Åpne appen, trykk på “Album” og velg bildet som du vil behandle.
  3. Gå til verktøylinjen, velg “Reparasjon” og deretter “Hurtigpensel” nederst på skjermen.
  4. Merk teksten du vil slette, og trykk på «Fjern».]

Tilsvarende, hvordan retusjere bilder iphone?

Slik gjør du. For å redigere et bilde, åpen du Bilder-appen på din iPhone og finner fem «kunstverket» du ønsker å fikse på. Deretter trykker du på knappen Rediger øverst til høyre for å gå inn i redigeringsmodus. Her får du tilgang til et knippe redigeringsverktøy, både enkle og mer avanserte. Hvordan redigere bort ting på Bilder iPhone? Å fjerne noe fra et bilde er utrolig enkelt. Du bare velger hvilket verktøy du vil bruke, og så sveiper/tegner du over området du vil fikse på med fingeren. Du kan også bruke lassoverktøy.

Hvordan beskjære Bilder Samsung?

Når du åpner bildet ditt med Photos-appen, ser du tre knapper nederst. Trykk på blyanten for å redigere. Kontrollene er lagt ut langs bunnen. Det er en funksjon for å fikse tryllestav, som er bra for en-trykks rettelser til farge, lysstyrke og kontrast. Dessuten, hvordan skrive tekst på bilder på iphone? Bilder

  1. Gå til Bilder og velg ønsket bilde.
  2. Trykk på Rediger, og trykk deretter på Merking-knappen . Trykk på Legg til-knappen for å legge til tekst, figurer med mer.
  3. Trykk på Ferdig, og trykk på Ferdig igjen.

Hvordan redigere Bilder på mac?

Dobbeltklikk på et bilde eller en video for å åpne det i Bilder-appen på Macen, og klikk deretter på Rediger i verktøylinjen. Hvis du vil se originalbildet, klikker og holder du på Uten justeringer-knappen eller holder nede M-tasten. Slipp knappen eller M-tasten for å se objektet med redigeringer. Hvordan skjule ansikt på bilder? Hvis du ikke vil se en bestemt ansiktsgruppe på søkesiden, kan du fjerne gruppen.

  1. Åpne Google Foto-appen.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Trykk på Søk nederst.
  4. Ved siden av rekken med ansikter trykker du på Se alle.
  5. Øverst til høyre trykker du på Mer.
  6. Trykk på ansiktene du vil skjule.
  7. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Hvordan beskjære et bilde på iPhone?

For å komme i gang, åpne bildene appen på iPhone eller iPad og navigere til bildet du vil beskjære. I øverste høyre hjørne klikker du på "Rediger" -knappen. Du er nå i fotoredigeringsvisningen. I den nederste verktøylinjen trykker du på Beskjær-knappen (det ser ut som en boks med piler rundt den.).

By Winnah Pariseau

Hvordan fjerne bakgrunn på bilder gratis? :: Hva er HDR funksjon?
Nyttige lenker