Hjem > H > Hvordan Finne Ledige Domener?

Hvordan finne ledige domener?

Lurer du på hvem som eier et domene kan du søke i WHOIS-databaser med domenesøket. Et domenenavn som ikke er ledig markeres med en link til informasjon om eier, WHOIS, i søket. Hvis det er ledig kan du registrere det.

Les mer

Du kan også spørre hvor mye koster et domenenavn?

Toppnivå-domeneRegistreringFornyelse
.no120,-120,-
.online30,-390,-
.org150,-150,-
.se180,-180,-
Hvordan eie domene? Hvordan kjøper jeg et domene? Domener kan kjøpes direkte fra registranter (som oss) som registrerer domenet for deg hvis ikke noen andre allerede eier det. Dette er for å forsikre at når noen skriver inn din web-adresse at det fører til din nettside og ikke noen andres.

Hva koster det å eie et domene?

Et . no-domene koster hos oss kun NOK 120,- å registrere, inkludert årsavgift for det første året, deretter NOK 120,- i årsavgift for hvert påfølgende år. Også, hvilken webhotell er best? Beste webhotell tjenestene i Norge for 2021

  • Hostinger – Beste og Billigste webhotell 2021.
  • Gait.no – Best for hastighet.
  • One.com – Best for nybegynnere.
  • Pro ISP – Best på support.
  • Domeneshop – Best på domener.
  • Uniweb – Best for små nettsider.
  • SYSE – Best for større behov.
  • Webhuset – Best for mindre bedrifter.

Hvem eier domene Norid?

Når du søker opp slettmeg.no hos Norid får du opp kontaktinformasjon for Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) som er registrert som eier av domenet. I forhold til dette, hvem eier norske domener? Whois eierinfo for .

no domenenavn (norske domenenavn). Mens du tidligere fikk all info om eier får du nå via ordinært whois oppslag gjennom registrar kun info om hvem som har registrert navnet, når navnet er registrert og når det ble sist oppdatert. Du kan også få informasjon om epostadressen til eier.

Hvor mange domener kan man ha?

En privatperson kan ha opp til 5 . no domener med sin PID. Det er ikke noen begrensning på andre typer navn som .com. En bedrift kan ha opp til 100 . Når er det tillatt å slette et domenenavn? 11.5 Abonnenten kan bestille sletting av domenenavnet. Domenenavnet er utilgjengelig for nyregistrering i minimum 30 dager etter at det tas ut av DNS. 11.6 Ved bytte av abonnent, suspensjon eller sletting sender Norid bekreftelse til domeneforhandleren, samt på e-post til abonnenten.

Hvor mange domenenavn direkte under .no kan registreres av henholdsvis privatpersoner og organisasjoner?

Det tillates 100 domenenavn per innehaver direkte under . no for organisasjoner og 5 domener direkte under . no for privatpersoner, samt 5 domenenavn under hvert av de geografiske subdomenene (. oslo.no, .

By Yvonner Schuhmacher

Hva er et PID nummer? :: Hvorfor måle blodtrykk på begge armer?
Nyttige lenker