Hjem > H > Hvem Eier Domene Norid?

Hvem eier domene Norid?

Når du søker opp slettmeg.no hos Norid får du opp kontaktinformasjon for Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) som er registrert som eier av domenet.

Les mer

Hvordan kan du finne ut hvem som står bak et nettsted?

Slik finner du Whois info om et domenenavn

Gå til søkesiden vår og søk etter domenenavnet du ønsker å finne informasjon om. Om domeneavnet er opptatt vil du rett under navnet få opp "Opptatt - Whois". Klikk på "Whois" og et nytt vindu vil åpne seg med aktuell whois informasjon for domenenavnet.
Hvilke domener finnes? domener

Å systematisere organismer er en utfordring

  • bakterier (Prokaryotae)
  • protoktister (Protoctista)
  • planter (Plantae)
  • sopp (Fungi)
  • dyr (Animalia)

Hvordan sjekke om firmanavn er ledig?

På navnesok.no kan du i ett og samme søk finne ut om navnet du ønsker deg er ledig som domenenavn, foretaksnavn og varemerke. Dessuten, hvor finner jeg pid nummer? For å få en person-ID, må du ha fylt 18 år og være bosatt i Norge. Legg inn fødselsnummeret (11 siffer) og navnet ditt slik det er registrert i Folkeregisteret. Vi kontrollerer opplysningene mot Folkeregisteret og lager en person-ID som du får tilsendt.

Hvorfor ha domene?

Med ditt eget domenenavn skaper du enkelt en egen blogg/hjemmeside/webbutikk der du eier og kontrollerer alt innhold. Får du med de mest relevante søkeordene for din virksomhet i noen av domenenavnene du registrerer så hjelper det deg dessuten på veien opp mot rankningstoppen i diverse søkemotorer. Hvordan lage en egen mail? Opprett en Gmail-konto

  1. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  3. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.

Hvordan registrere et domene?

Alle søknader må sendes inn via en registrar. Gå inn på www.norid.no for å finne en oversikt over registrarer som Norid har avtale med, og les mer om registreringsvilkårene. På Norids side finner du også en oversikt over hvilke geografiske og generiske toppdomener du kan registrere under. Så, hva koster det å registrere domene? for å registrere et domenenavn. Etter det første året, koster det 60 kroner pluss mva.

Hvor mange no domener kan man eie?

En privatperson kan ha opp til 5 . no domener med sin PID. Det er ikke noen begrensning på andre typer navn som .com. En bedrift kan ha opp til 100 .

By Drobman Raley

Når kom siste MacBook Air? :: Hvordan eie et domene?
Nyttige lenker