Hjem > H > Hvilken Nettleser Bør Jeg Velge?

Hvilken nettleser bør jeg velge?

Her ser du hvilke nettlesere som er mest populære i dag:

  • Statcounter. Chrome (63 prosent) Safari (19 prosent) Edge (3 prosent) Firefox (3 prosent) Samsung Internet (3 prosent) Opera (2 prosent)
  • Netmarketshare. Chrome (69 prosent) Firefox (7 prosent) Edge (7 prosent) Internet Explorer (5 prosent) Safari (3 prosent)

Les mer

Hvilken nettleser er tryggest?

De beste nettleserne for personvern og sikkerhet

Vivaldi, Tor og Firefox er allment kjent for å gi brukerne den beste beskyttelsen, og spesielt er Tor ansett for å være den aller sikreste nettleseren for deg som ønsker å være fullstendig anonym.
Hvilken nettleser bruker minst strøm? I følge våre målinger var det Firefox som bruker minst minne med fem faner oppe, med en minnebruk på 283 MB. Chrome kom hakk i hel med sine 309 MB, etterfulgt av ingen ringere enn Safari med 380 MB.

Hva er en god nettleser?

Chrome er den mest populære nettleseren, og den er fortsatt en god nettleser som fungerer helt greit. Den har et kjent problem med at den bruker veldig mye ressurser av datamaskinen om du har mange faner åpne samtidig, og man begynner virkelig å merke det når man har åpnet 10-20+ faner. Også, hvordan finne ut hvilken versjon av nettleser? Hold inne vinduet i nettleseren Alt tasten, og trykk på H for å få frem Hjelp-menyen. Klikk på Om Google Chrome, og finn versjonsnummeret øverst i vinduet som vises.

Hvordan endre standard nettleser?

Åpne Windows start-menyen ved å trykke på Windows-ikonet ( ) nederst i venstre hjørne.

  1. Steg 2. Trykk på tannhjulet for å gå til innstillingene.
  2. Steg 3. Velg Apper.
  3. Steg 4. Velg Standardapper.
  4. Steg 5. Under Nettleser vises appen/programmet som er standard nettleser. Om du trykker på det, vises det en liste med alternativer.
Hvilken browser er mest brukt? Microsoft Internet Explorer 29,37 % Firefox 20,87 % Safari 8,49 % Opera 1,17 %

Hvilken nettleser er best 2020?

Det er Chrome, Vivaldi, Opera, Firefox og Edge som gjør det bra i noen eller alle testene. Vår favoritt er Firefox – den er sikker, rask og fleksibel. Microsofts nye nettleser, Edge, gjør det overraskende nok mindre bra i fullversjonen enn som beta-versjon, men i to av hastighetstestene er den blant de raskeste. Deretter, hvordan oppdatere min nettleser? Hvis nettleseren ikke har oppdatert seg automatisk gjør du det på denne måten:

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Oppdater Google Chrome. Hvis du ikke ser denne knappen, har du mest sannsynlig allerede den nyeste versjonen.
  4. Klikk så på Start på nytt.

Folk spør også hvordan bytte nettleser på iphone?

For å bytte nettleser på iPhone trenger du bare å gjøre følgende:

  1. Last ned den nettleseren du ønsker å bruke.
  2. Gå til «Innstillinger» på iPhonen din.
  3. Gå nedover til du finner den appen du ønsker å ha som standard nettleser.
  4. Klikk på denne nettleseren for å få opp menyvalg.
  5. Velg «Standard nettleser».

By Os

Hvordan endre nettleser på Samsung? :: Hvilken nettleser er best 2020?
Nyttige lenker