Hjem > H > Hvilke Farger Passer Sammen Med Beige?

Hvilke farger passer sammen med beige?

Er den beige fargen veldig gyllen, synes jeg personlig at gråtoner som også spiller på det gylne er fine inntil. I motsatt fall synes jeg at beige-toner med mye rødt i seg står best til tilsvarende gråtoner med rødlighet i seg.

Les mer

Kan man kombinere grått og beige?

GRÅTT + BEIGE = GREIGE

Det gjør at den er vakker å kombinere med de fleste farger, samtidig som den gir en vakker tone til rommet. Fargen er ikke like kald som en nøytral grå kan være, og heller ikke så farget og tydelig som en beige ”caffe latte” farge.
Hvordan få en koselig stue? Mindre interiørprodukter, som dekor, puter og lys er stemningsskapere i rommet. Et velplassert kubbelys, en blomstervase i jordfarger og noen myke pledd vil umiddelbart gi stuen din et hjemmekoselig preg.

Hvordan finne ut hvilke farger som passer sammen?

Start med en farge du liker som hovedfarge, og velg et par nyanser av denne fargen, lysere eller mørkere. Finn ut hvor den ligger på fargesirkelen. På motsatt side av fargesirkelen finner du fargene til de mindre kakestykkene. Her ligger komplementærfargen. Folk spør også er beige en varm farge? En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Nydelig i kombinasjon med 1875 Sans, 1001 Egghvit og andre mørkere bruntoner som 1929 Muskatnøtt. Beige vegg malt med Sens 1140 Sand.

Folk spør også hva passer til modern beige?

En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Hvilken farge passer sammen med grått? Kanskje ikke så rart at grått har tatt over for hvitt som en dus og myk kompromiss-farge. En grå vegg gjør det lunere enn hvitt, men oppfattes ikke like hardt som svart. Og jommen stråler den med trendfargene rosa, grønt, gult og blått, og er flott sammen med gylne metaller og varmt treverk også!

Hvilken farge må man blande for å få grå?

Gråtoner kan også frembringes gjennom optisk blanding av komplementærfarger. På en roterende fargeskive kan man for eksempel frembringe rent grått ved hjelp av gult og ultramarinblått, men også av grønt og purpur, foruten utallige andre blandinger av komplementærfarger. Hvilken farge passer til lys grå sofa? Mørk og lys, eller svart og hvitt er en effektiv kontrast. En mørk grå sofa blir mer interessant sammen med et lyst møbel som en stol eller benk. Lyse puter i fine farger blir en svært effektiv kontrast i en mørk sofa. Er veggene malt i en mørk farge kan bildene på veggen ha et lyst motiv.

Så, hvordan få et lunt hjem?

11 måter du kan få det koselig på hjemme

  1. Gjør det enkelt. Du bør ha som mål å skape et rom som er nøytralt og beroligende ved å bruke naturlige farger som grått, hvitt og sand.
  2. Tenn på noen lys.
  3. Vis frem dine favorittøyeblikk.
  4. Tenk retro.
  5. Bruk naturlige materialer.
  6. Ikke undervurder en peis.
  7. Lag tekstur.
  8. Gjør det lunt.

By Dorthy Loerzel

Hvordan style stue? :: Hvilke farger passer til macchiato?
Nyttige lenker