Hjem > H > Hvilken Bydel Er Nordberg?

Hvilken bydel er Nordberg?

Nordberg er et villastrøk i Bydel Nordre Aker i Oslo vest.

Les mer

Angående dette, hvilken bydel tilhører linderud?

Bydel Bjerke med Linderud og Veitvet sett fra Kalbakken. Og et annet spørsmål, hvilken bydel er haugerud? Haugerud er en drabantby i Groruddalen nordøst i Oslo. og ligger i bydel Alna. Området er preget av høyblokker og lavblokker, men har også en del villabebyggelse og rekkehus.

Man kan også spørre hva heter bydelene i oslo?

Bydeler

  • Bydel Alna. Bydel Bjerke. Bydel Frogner.
  • Bydel Gamle Oslo. Bydel Grorud. Bydel Grünerløkka.
  • Bydel Nordre Aker. Bydel Nordstrand. Bydel Sagene.
  • Bydel St. Hanshaugen. Bydel Stovner. Bydel Søndre Nordstrand.
  • Bydel Ullern. Bydel Vestre Aker. Bydel Østensjø
Hvilken bydel tilhører Marienlyst? Marienlyst er et boligstrøk i bydelene St. Hanshaugen og Frogner i Oslo.

Hvilken bydel er Grunerløkka?

Grünerløkka er en bydel på Oslos østkant. Grünerløkka er også et strøk i bydelen. Hvem bor på Grunerløkka? Det bor i dag over 61.000 innbyggere i bydelen, noe som ville gjort oss til Norges niende største by, i innbyggertall.

Folk spør også hvilken bydel er ensjø?

Ensjø er et strøk i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune. Området ligger ca. 2 km øst for Oslo S, og grenser til områdene Tøyen, Kampen, Vålerenga og Hovin. Dessuten, hvilken bydel ligger holmenkollen i? Bydel Vestre Aker omfatter blant annet Sørkedalen, Bogstad, Røa, Huseby, Hovseter, Holmen, Holmenkollen, Voksenåsen, Slemdal, Ris, Vinderen, Frøen, Volvat, Grimelund og Borgen m.m. Bydelsadministrasjonen ligger i Sørkedalsveien 150 på Huseby, i det tidligere FO-bygget, Forsvarets Overkommando.

Folk spør også hvilken bydel er røa?

Bydelen ble opprettet i 2004 av de tidligere bydelene Røa og Vinderen med unntak av Gaustad-området lengst øst på Vinderen, som da ble overført til Nordre Aker. Vestre Aker har et areal på 16 594 daa (16,6 km2) og er med det den tredje største av bydelene etter areal (etter Søndre Nordstrand og Nordstrand).

By Valleau

Når ble Pokémon kort lansert? :: Hva er forskjellen mellom østkanten og vestkanten?
Nyttige lenker