Hjem > I > I Hvilken Bydel Ligger Løren?

I hvilken bydel ligger Løren?

Grünerløkka er en bydel på Oslos østkant. Grünerløkka er også et strøk i bydelen. Bydelen består av strøkene Grünerløkka, Sofienberg, Rodeløkka, Dælenenga, Carl Berner, deler av Tøyen, Ankerløkka i Hausmannsområdet, Lille Tøyen, Hasle, Keyserløkka, Sinsen, Rosenhoff og Løren.

Les mer

Hvilken bydel ligger Nydalen i?

Nydalen (opprinnelig Nygårdsdalen, før dette Ellendalen) er et område langs Akerselva i Oslo som ligger midt mellom øst og vest i dagens Bydel Nordre Aker og Sagene. Og et annet spørsmål, hvorfor heter det ensjø? Ensjø er et er et strøk i Bydel Gamle Oslo, mellom Kampen og Helsfyr. Strøket har navn etter gården Ensjø, også kalt Nedre Valle. Ensjø har hovedsakelig vært en industriområde, blant annet som følge av leirlagene som er i området, og som ble avsatt da dette var strandlinjen i yngre steinalder og bronsealderen.

Hvilken bydel ligger Holmenkollen i?

Bydel Vestre Aker omfatter blant annet Sørkedalen, Bogstad, Røa, Huseby, Hovseter, Holmen, Holmenkollen, Voksenåsen, Slemdal, Ris, Vinderen, Frøen, Volvat, Grimelund og Borgen m.m. Bydelsadministrasjonen ligger i Sørkedalsveien 150 på Huseby, i det tidligere FO-bygget, Forsvarets Overkommando. Hvilken bydel tilhører Majorstuen? januar 2004 ble de tidligere bydelene Uranienborg-Majorstuen og Bygdøy-Frogner (minus øyene i Oslofjorden) slått sammen til nåværende bydel Frogner. Bydelen regnes som en del av «indre vest», omtrent hele bydelen er en del av byen Oslo (urban).

Dessuten, hvilke bydeler er oslo øst?

Indre by øst omfatter bydelene Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene. St. Hanshaugen og Frogner danner indre by vest, mens bydelene Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker danner ytre by vest. Bjerke, Grorud, Stovner og Alna utgjør ytre by øst, mens ytre by sør omfatter bydelene Østensjø, Nordstrand og Søndre Nordstrand. Hvilken bydel er Nordre Aker? Bydel Nordre Aker er en administrativ bydel nord i Oslo. Bydelen har 52 327 innbyggere (1. januar 2020) og et areal på 13,6 km². Bydelen strekker seg fra Trondheimsveien i øst til Sognsvannsbekken i vest, og fra Nydalen i sør til Solemskogen i nord.

Folk spør også hva er hovedstaden i oslo?

Oslo er Norges hovedstad og største by, og dessuten en av de eldste byene i landet. Oslo utgjør også en kommune og et fylke og ligger innerst i Oslofjorden, med bysenteret innerst i de to vikene Pipervika og Bjørvika. Bysenteret omfatter også området mellom disse vikene og det tilstøtende området like nordenfor. Hva er åpent på Storo?

BeliggenhetÅpningstider
JordbærpikeneÅpent i dag 09:00 - 19:00 Se alle dager
KaffebrennerietÅpent i dag 08:00 - 18:00 Se alle dager
Kundeservice - Hentepunkt og PostenÅpent i dag 10:00 - 19:00 Se alle dager
Los TacosÅpent i dag 11:00 - 22:00 Se alle dager

Når åpner Storo?

BeliggenhetÅpningstider
Ice 1. etasjeÅpent i dag 10:00 - 21:00 Se alle dager
Intersport, vis-à-vis Storo Storsenter Vitaminveien 6Åpent i dag 10:00 - 21:00 Se alle dager
iServices 2. etasjeÅpent i dag 10:00 - 21:00 Se alle dager
Jack & Jones 2. etasjeÅpent i dag 10:00 - 21:00 Se alle dager

By Lombard Widell

Hvilke bydel er Høybråten? :: Hvilken bydel er Storo?
Nyttige lenker