Hjem > H > Hvem Bor På Grorud?

Hvem bor på Grorud?

I Bydel Grorud bor det i alt 5 507 barn og unge i alderen 0 til 15 år. Av disse er 9 % barn som selv har innvandret til Norge, mens 45 % er etterkommere dvs. at de er født og oppvokst i Norge, men har foreldre som har kommet til landet som innvandrere. 46 % av barna i alderen 0 til 15 år har norsk bakgrunn.

Les mer

Hvilken bydel er Bygdøy?

Ved bydelsreformen 1. januar 2004 ble de tidligere bydelene Uranienborg-Majorstuen og Bygdøy-Frogner (minus øyene i Oslofjorden) slått sammen til nåværende bydel Frogner. Bydelen regnes som en del av «indre vest», omtrent hele bydelen er en del av byen Oslo (urban). Hvor mange bor i Bydel Grorud? Området har en befolkning på rundt 140 000, altså mer enn hver femte Oslo-innbygger. Hovedtyngden av befolkningen bor i dalsidene mot nord og sør, mens befolkningstettheten i midten er noe lavere.

Ta dette i betraktning, hvor ligger grunerløkka?

Grünerløkka er et boligstrøk i Oslo, på østsiden av Akerselva, like nordøst for bysenteret, i bydel Grünerløkka. Strøket har atskillig næringsvirksomhet, særlig i søndre del og viktige forretningsgater i Markveien og Thorvald Meyers gate. Det foregikk omfattende byfornyelse i området i 1970- og 1980-årene. Ta dette i betraktning, hvilken bydel ligger tøyen i? Tøyen er et strøk i indre by i Oslo, som ligger delvis i bydel Gamle Oslo og delvis i bydel Grünerløkka.

Du kan også spørre hvor mange postnummer i oslo?

Det er 637 postnummer i Oslo kommune; 442 postnummer til gate-/veg-adresse, 184 postnummer til postboksar, 6 postnummer til servicepostnummer, 5 postnummer til gateadresser og postboksar. Folk spør også hvor bor det flest i oslo?

GeografiFolkemengdeUtvikling siste 10 år
Bydel Grünerløkka63 89114 585
Bydel Gamle Oslo60 20915 251
Bydel Frogner59 0266 495
Bydel Nordre Aker53 1094 677

Hvor er Nydalen?

Nydalen (opprinnelig Nygårdsdalen, før dette Ellendalen) er et område langs Akerselva i Oslo som ligger midt mellom øst og vest i dagens Bydel Nordre Aker og Sagene. Hvilken bydel ligger Bislett? Hanshaugen er en administrativ bydel i Oslo. Den har 38 400 innbyggere (pr. 1. januar 2019) og et areal på 3,6 km².

Så, hvilken bydel er holmenkollen?

Bydel Vestre Aker omfatter blant annet Sørkedalen, Bogstad, Røa, Huseby, Hovseter, Holmen, Holmenkollen, Voksenåsen, Slemdal, Ris, Vinderen, Frøen, Volvat, Grimelund og Borgen m.m. Bydelsadministrasjonen ligger i Sørkedalsveien 150 på Huseby, i det tidligere FO-bygget, Forsvarets Overkommando.

By Trygve

I hvilken bydel ligger Nydalen? :: Hvilken bydel er Ensjø?
Nyttige lenker